Новини на агенция

Българската педиатрична асоциация отличи Sanofi с приза „Социално отговорна компания“
5 Декември 2018 V+O Communication

Sanofi България получи престижното отличие на Българската педиатрична асоциация за социално отговорна компания в областта на детското здравеопазване.

Ивет Лалова призова ресторантьорите да улеснят хората с диабет с подробни описания в менютата
13 Ноември 2018 V+O Communication

В навечерието на Световния ден за борба с диабета (14 ноември) Ивет Лалова-Колио даде старт на тазгодишното издание на кампанията „Открито за диабета“.

Монделийз Интернешънъл влиза в бизнеса с дъвки и бонбони на българския пазар
31 Октомври 2018 V+O Communication

Монделийз, водещият световен производител на леки закуски, пуска в продажба на българския пазар дъвки и освежаващи бонбони Halls.

Над 350 деца и техните родители получиха съвети за превенция на диабет от Ивет Лалова
17 Септември 2018 V+O Communication

Над 350 деца и техните родители получиха съвети за превенция на диабет тип 2 на първия турнир по лека атлетика, организиран от “Ивет Лалова Спринт Академи”.

Sanofi с най-много отличия сред „Моите любими марки“ за здраве
13 Юли 2018 V+O Communication

Световният фармацевтичен лидер Sаnofi получи най-много награди в потребителската класация „Моите любими марки“ в категориите, свързани със здравето на българина.

Experian назначи нов оперативен мениджър на компанията за България
18 Юни 2018 V+O Communication

Петър Бънков е новият GDC Operations & Service Delivery Manager в Experian за България. Новата му роля ще изисква от него да бъде връзката между четирите направления на Experian в България – продуктова разработка, анализи, финанси и инженерна поддръжка със заинтересованите бизнес партньори в компанията.

Българи печелят световен конкурс на Кока-Кола с история за рожков
27 Април 2018 V+O Communication

Двама българи са сред шестимата победители в световния конкурс на компанията Кока-Кола „Сладко предизвикателство”. Радостина, на 26 г., и Янислав, на 27 г., спечелиха 20 000 долара в конкурса, в който участват общо 1309 души от цял свят.