Новини на агенция

Нашият хотел предлага уютни стаи с продукти TORK
28 Февруари 2014 Ирена Дамянова

Нашият хотел се намира в едно малко, но китно крайморско градче. Въпреки голямото застрояване и силната конкуренция ние предлагаме най-доброто на своите гости

„Одисеята” на едно преместване
28 Февруари 2014 Ирена Дамянова

През това лято ми се наложи да извърша мащабно преместване на багаж. Бях направил голям ремонт на вилата си и сега трябваше да я обзаведа.

Истинският градинар носи професионално работно облекло
19 Февруари 2014 Ирена Дамянова

До тази пролет не знаех, че истинският градинар носи работно облекло. Ето как разбрах колко е ценно истинското работно облекло.

Знаете ли как се пълнят фуги? А как се изчегъртват?
19 Февруари 2014 Ирена Дамянова

Знаете ли, че фаянсовите фуги (т.е. онези празнини, които се оставят между фаянсовите, теракотените или гранитогресовите плочи) както могат да се пълнят със специални смеси, така могат и да се изчегъртват и заменят с нови.

Сапани – професионални съоръжения за повдигане на товари
19 Февруари 2014 Ирена Дамянова

Днес специалистите използват много и различни съоръжения за повдигане и преместване на тежки товари: някои фирми залагат на професионални машини, докато други все още се доверяват на по-старите съоръжения като сапани.

Рак на стомаха – какво трябва да знаем?
18 Февруари 2014 Ирена Дамянова

Няма по-страшен момент от този да чуеш диагнозата рак на някой орган. Тогава светът сякаш спира и всеки ден се превръща в борба за оцеляване. Замисляли ли сте се само колко хора по света ежедневно чуват тази диагноза?

Морски транспорт с важна роля в международната търговия
16 Февруари 2014 Ирена Дамянова

До голяма степен международната търговия успява да се развива и процъфтява благодарение на съществуващия днес морски транспорт. Съвременните държави с най- развита търговия осъществяват своите отношения чрез морски транспорт.