Новини на агенция

Парфюми от Parfiumbg.com – открийте вашите ароматни отражения и бъдете неотразими
31 Март 2014 Ирена Дамянова

Думата парфюми буквално означава “чрез дим”. Ако се замислим по-философски над това, можем да започнем да разкриваме многоликата същност на парфюмите и безкрайната палитра от пориви, която ги създава и безкрайните човешки вкусове, които се отразяват в тях. По-поетично казано парфюмите са димно огледало за душата.

Видове транспортни ленти
21 Март 2014 Ирена Дамянова

Различните транспортни ленти могат да имат много широко приложение в зависимост от своя вид. Разбира се, те могат да бъдат много видове, като се класифицират и разделят по различни признаци.

Доставка на цветя – бизнес и удоволствие
18 Март 2014 Ирена Дамянова

Днес много фирми се занимават с доставка на цветя. Аранжирането на един красив букет цветя и доставянето му на определен адрес се превърна в разпространен бизнес.

Хубавите футболни екипи внасят колорит по време на всеки мач
18 Март 2014 Ирена Дамянова

Футболът е една от най-разпространените и вълнуващи игри. Хиляди хора със затаен дъх следят играта на двата отбора от по единадесет играчи. На терена се разиграват мачове с драматичен обрат

Какво трябва да знаем за парфюмите
9 Март 2014 Ирена Дамянова

Парфюмите имат многовековна история, която води началото си от неопределени и незапомнени времена.

Корабна агенция – незаменим помощник на всеки корабособственик
9 Март 2014 Ирена Дамянова

Ние сме търговска морска компания. Основният ни предмет на дейност е търговия с пшеница и други зърнени култури. С нашия кораб ние извършваме доставка на пшеница до близки и по-далечни страни.

Електрическите инсталации на всички сгради трябва да са защитени с надеждни ел табла
7 Март 2014 Ирена Дамянова

Ние сме фирма за производство на ел табла. Днес има голяма конкуренция на специализирания пазар за производство на различни видове от тях и на компонентите за тях. Ние се стреми да произвеждаме продукти с изключително качество и надеждност. Нашите продукти имат гаранция и възможност за сервиз.