В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Класиката в телефоните Nokia 3310 е отново на българския пазар

20 Юни 2017г.

  • Pin It

София, България, 20 юни 2017г.

 

Осъвременена версия на най-успешния модел на Nokia ще бъде пусната в продажба от утре, съобщи MVIP, официалният партньор на Мтел, специализиран в предоставяне на VIP обслужването за всеки клиент.

Новата Nokia 3310 идва на пазара, наследявайки издръжливата батерия и здравина на своя предшественик. Заедно c това емблематичния модел разполага c 2-мeгaпиĸceлoвa ĸaмepa c LЕD cвeтĸaвицa, FМ paдиo и MP3 плeйъp, 16 MB вградена памет и слот зa МісrоЅD ĸapтa c дo 32GВ памет.

Производителят обещава изключителен живот на батерията, издържане до месец в режим на изчакване, 22 часа непрекъснати разговори или 51 часа слушане на музика.
Също така благодарение на софтуера Opera Mini, Nokia 3310 ще може да бъде използван и за базово сърфиране в интернет.

На първо време Nokia 3310 ще се предлага в традиционния за модела тъмносин цвят. Потребителите ще имат възможност да закупят устройството на преференциални цени от MVIP, в качеството му на официален партньор на Мтел.

 

За MVIP
MVIP предлага комуникационно портфолио, включващото фиксирани и мобилни гласови услуги, високоскоростен интернет, IP и сателитна телевизия. Компанията е създадена с цел да се подобри качеството на предлаганото телекомуникационно обслужване. В качеството си на официален партньор на Мтел, MVIP предоставя VIP обслужване за корпоративни клиенти с между 3-20 SIM карти. За повече информация моля посетете www.mvip.bg

За Мтел
Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникационни услуги в България. Компанията е част от Telekom Austria Group (TAG) - телекомуникационен оператор в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти. За повече информация моля посетете www.mtel.bg

Още новини от Комуникации

RSS виж всички

Ексклузивно по VIVACOM Arena – развръзката на хитовия сериал Haven

Ексклузивно по VIVACOM Arena – развръзката на хитовия сериал Haven

VIVACOM Arena започна излъчването на последния сезон 5 на популярния фантастичен сериал Haven („Хейвън“). Зрителите ще имат възможност да проследят развръзката на историята за големите тайни на малкото градче Хейвън в 26 епизода от 14.11.2017 – всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 ч. с повторение в 16:00 ч. на следващия ден.

Слушаш музика с Nokia 2 цели 139 часа

Слушаш музика с Nokia 2 цели 139 часа

16.11.2017 г., София – Дори със забравено зарядно у дома, потребителите могат да се насладят на 139 часа музика без прекъсване с новата Nokia 2.

Още повече мегабайти с новата тарифна линия за мобилен интернет от VIVACOM

Още повече мегабайти с новата тарифна линия за мобилен интернет от VIVACOM

С “i-Traffic+” всички 4G таблет са с отстъпка до 100 лева

VIVACOM с ръст на приходите и EBITDA за периода януари – септември 2017 г.

Компанията отбелязва ръст при клиентите на мобилни услуги, фиксиран интернет и телевизия

Всички 4G смартфони на VIVACOM с до 100 лева отстъпка

Всички 4G смартфони на VIVACOM с до 100 лева отстъпка

13.11.2017 г. – В навечерието на Коледните празници, които освен позитивни емоции традиционно носят и повече разходи, VIVACOM предлага всичките си 4G смартфони с отстъпка до 100 лева. Така всеки може да се сдобие с мечтания модел телефон или да зарадва любимите хора, без да натоварва своя бюджет. Атрактивните цени са валидни в комбинация с тарифен план SMART L, L+ XL и XL+ U до края на месец ноември.

Абонамент за RSS новини