В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Класиката в телефоните Nokia 3310 е отново на българския пазар

20 Юни 2017г.

  • Pin It

София, България, 20 юни 2017г.

 

Осъвременена версия на най-успешния модел на Nokia ще бъде пусната в продажба от утре, съобщи MVIP, официалният партньор на Мтел, специализиран в предоставяне на VIP обслужването за всеки клиент.

Новата Nokia 3310 идва на пазара, наследявайки издръжливата батерия и здравина на своя предшественик. Заедно c това емблематичния модел разполага c 2-мeгaпиĸceлoвa ĸaмepa c LЕD cвeтĸaвицa, FМ paдиo и MP3 плeйъp, 16 MB вградена памет и слот зa МісrоЅD ĸapтa c дo 32GВ памет.

Производителят обещава изключителен живот на батерията, издържане до месец в режим на изчакване, 22 часа непрекъснати разговори или 51 часа слушане на музика.
Също така благодарение на софтуера Opera Mini, Nokia 3310 ще може да бъде използван и за базово сърфиране в интернет.

На първо време Nokia 3310 ще се предлага в традиционния за модела тъмносин цвят. Потребителите ще имат възможност да закупят устройството на преференциални цени от MVIP, в качеството му на официален партньор на Мтел.

 

За MVIP
MVIP предлага комуникационно портфолио, включващото фиксирани и мобилни гласови услуги, високоскоростен интернет, IP и сателитна телевизия. Компанията е създадена с цел да се подобри качеството на предлаганото телекомуникационно обслужване. В качеството си на официален партньор на Мтел, MVIP предоставя VIP обслужване за корпоративни клиенти с между 3-20 SIM карти. За повече информация моля посетете www.mvip.bg

За Мтел
Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникационни услуги в България. Компанията е част от Telekom Austria Group (TAG) - телекомуникационен оператор в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти. За повече информация моля посетете www.mtel.bg

Още новини от Комуникации

RSS виж всички

40 години от първия сателитен сигнал от България към космоса

40 години от първия сателитен сигнал от България към космоса

На 17 август се навършват 40 години от излъчването на първия в България сигнал към спътник в космоса.

Nokia 8: Три върхови технологии в един прецизно проектиран флагман

Nokia 8: Три върхови технологии в един прецизно проектиран флагман

HMD Global, домът на телефоните Nokia, днес обявиNokia 8 , - високопроизводителен и красиво изработен смартфон, проектиран с фокус върху потребителите, създаващи съдържание.

The Smarts ще работи за PURINA в дигиталните комуникации

The Smarts, най-голямата независима рекламна агенция в страната, започва работа с един от основните производители на храни за домашни любимци в света и част от групата на Nestlé - PURINA.

VIVACOM отчита ръст на приходите за първото полугодие на 2017

VIVACOM отчита ръст на приходите за първото полугодие на 2017

VIVACOM е операторът с най-голям размер общи приходи - 432 милиона лева към края на първата половина на 2017 г.

От днес клиентите на VIVACOM могат сами да подреждат ТВ каналите си

От днес абонатите на VIVACOM IPTV могат да подреждат телевизионните канали по свой собствен вкус. Новата функция е отдавна искана от потребителите, защото им предоставя свободата сами да избират желаните канали.

Абонамент за RSS новини