Новини на агенция

Изключителните партита имат вкуса на Miller Genuine Draft
12 Юли 2019 Level One

Miller Genuine Draft, бирата, която прави незабравимите партита изключителни, се лансира в България от „Каменица“ АД, част от „Молсън Корс“, и вече може да бъде намерена в големите вериги магазини, супермаркетите и в някои от най-премиалните заведения от сектора ХоРеКа (хотели, ресторанти, кафенета).

HELL ENERGY откри своя високотехнологичен склад – част от инвестиция за 90 милиона евро
17 Юни 2019 Level One

HELL ENERGY отвори напълно автоматизирания си високотехнологичен склад с капацитет от 31 000 палета. Така, в последната фаза от инвестицията си компанията вложи над 90 млн. евро, а общо през последните 8 години групата на HELL инвестира 220 млн. евро в региона, създавайки над 600 работни места.

10 факта vs 10 мита за енергийните напитки
13 Юни 2019 Level One

Влиянието им върху организма неведнъж е противопоставяла мненията на експерти по здравословно хранене, на лекари и здравни организации

Sofia Fit Fest 2019 ще бъде два пъти по-голям, с нови открити зони за кросфит, стрийт фитнес станция и Legion Run препятствия
10 Юни 2019 Level One

Sofia Fit Fest 2019 ще се проведе от 4 до 6 октомври, в партньорство с Фондация „София – Европейска столица на спорта“ и е част от спортния календар на Столична Община и е най-мащабното фитнес и уелнес спортно събитие в България.

Повече Micra: Nissan предлага нов двигател и забележителен външен дизайн
30 Май 2019 Level One

Nissan Micra е по-привлекателна от всякога благодарение на нов бензинов двигател и нова, автоматична скоростна кутия

10 факта за енергийните напитки
27 Май 2019 Level One

Замисляли ли сте се какво е влиянието на енергийните напитки върху организма? Освен че дават енергия на тялото, те често са поставяни в графата „вредни" - основно заради съдържанието на кофеин. Кофеин обаче има и в кафето, в чая, дори в шоколада.

JYSK България представя новата си концепция за магазини – 3.0
9 Май 2019 Level One

Първият обект от подобен тип у нас отваря врати в град Бургас, където веригата напълно реновира един от магазините си