Новини на агенция

Не бал, а звездно събитие! (снимки + видео)
29 Май 2021 Event NewLive Agency

Звездно събитие с главни герои най-готините и шумни абитуриенти от випуск 2021 – това бе балната вечер на ПМГ – Хасково. Всички регионални медии присъстваха и отразиха завършването на едни от най-готините и чаровни класове по червен килим и посерещането им в ресторанта! Водещ бе Теодор Тодоров – Тео.

Очаквай от 23 май – БАЛОВЕ ЗА ЗВЕЗДИ!
14 Май 2021 Event NewLive Agency

Балове за звезди! Уникални абитуриенти и още куп изненади, това сме подготвили ние от Event NewLive Agency за випуск 2021 тази година.

Спечели 1 от 10 бутилки вино и още много награди!
12 Февруари 2021 Event NewLive Agency

Искаш ли да спечелиш 1 от 10 бутилки специално селектирано вино, доставено до твоята врата и още големи награди? – Ако отговорът ти е „Да“, гледай любимото си онлайн предаване – „НЕшоуто на Тео“, тази неделя, 14.02 от 20:00 часа на живо с водещ Теодор Тодоров – Тео.

Февруари е … любов!
1 Февруари 2021 Event NewLive Agency

Месецът на любовта е … Февруари! И е тук, за да ни достави усмивки, изпълнени с щастие и много поводи, в които да се прегърнем и да си кажем: „Благодаря, че те имам!“ Сватбена и парти агенция номер едно на пазара, Event NewLive Agency е подговила редица изненади за теб и твоята любов!

Пълна подкрепа за ресторанти и заведения!
23 Януари 2021 Event NewLive Agency

Ние, сватбена и парти агенция номер едно - Event NewLive Agency, изразяваме пълната си подкрепа за нашите колеги и приятели от всички заведения и ресторанти, които в момента са затворени и са лишени от правото на достоен труд!

Event NewLive Agency в подкрепа за отварянето на заведения от 01.02.2021
19 Януари 2021 Event NewLive Agency

Като лидер, сред фирмите за организиране, планиране и реализиця на събития, ние от „Ивент НюЛайв ЕООД“ КАТЕГОРИЧНО ПОДКРЕПЯМЕ исканията на Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията, за отваряне на всички заведения за хранене на 1 февруари и нощните клубове на 12 февруари.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СВАТБА: КЕТЪРИНГ, УКРАСА, ДЕКОРАЦИЯ, ИНДИВИДУАЛНО ОТНОШЕНИЕ, ОСВЕТЛЕНИЕ, ОЗВУЧАВАНЕ
19 Януари 2021 Event NewLive Agency

Твоята сватба е скъпоценен и интимен миг, роден от любов и израстващ в поява на ново щастливо семейство. Нашата мисия е екипът ни да превърне сватбеното тържество в приказка, във вълшебство, което отнася хората в един магичен свят, на крилете на любовта. Точно такова вълшебство, каквото искаш точно Ти и половинката ти.