В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Профил

Регистрация
Заедно в час
Адрес:
ул. “Иван Денкоглу” 19, София
Телефони:
+359 2/ 9880688
Факс:
+359 2/ 9880688
Сайт:
http://zaednovchas.bg
Лице за контакт:
Цветелин Биков, Мениджър Комуникации
Мисията на "Заедно в час" е да осигури достъп на всяко дете в България до качествено образование, независимо кое училище посещава, в кое населено място живее и какви са финансовите възможности на неговите родители. Ние постигаме своята мисия, като подбираме и подготвяме способни и амбициозни млади хора да бъдат мотивиращи учители и лидери в нашата образователна система и общество. Всеки един от тях успешно подкрепя своите ученици да развият максимално потенциала си и да променят нагласите си към своя собствен успех.

Новини

RSS виж всички

Заедно в час отново набира участници по програмата си

Заедно в час обявява нова възможност за кандидатстване по програмата си, след като в първите три месеца повече от 1000 души изявиха интерес да станат част от програмата за професионално и лидерско развитие. Новият краен срок за кандидатстване е 20 януари 2018 г. чрез попълване на онлайн формуляр на уебсайт: www.zaednovchas.bg. Учителите по програмата преминават взискателен подбор и интензивно обучение, фокусирано върху работа с ученици с ниски образователни постижения и от финансово затруднени семейства.

Популярни личности и бизнес лидери подкрепиха учителите по програма „Заедно в час” на Благотворителния търг на звездите

Популярни личности и бизнес лидери подкрепиха учителите по програма „Заедно в час” на Благотворителния търг на звездите

Шестнадесет известни личности и повече от 30 компании от различни сектори набраха средства в подкрепа на каузата за равен достъп до качествено образование

Заедно в час набира нови участници по програмата си до 20 ноември

Остава една седмица до крайния срок за кандидатстване за програма Заедно в час. Желаещите трябва да попълнят онлайн формуляр на уебсайта на организацията – www.zaednovchas.bg, до 20 ноември. Одобрените кандидати ще започнат работа в училище през септември 2018 г., а преди това ще преминат интензивна лятна подготовка в рамките на седем седмици.

Как образователната система да привлича и задържа високоефективни учители е фокусът на Конференция Образование 2017

Във форума ще вземат участие министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и повече от 400 специалисти от сферата на образованието

Повече от 100 специалисти от IT и технологичната сфера се включиха в благотворителната викторина QuizIT vol. 2

Повече от 100 специалисти от IT и технологичната сфера се включиха в благотворителната викторина QuizIT vol. 2

Повече от 100 професионалисти от технологичния и IT бранш обединиха знания и добро настроение във благотворителната викторина QuizIT, за да подкрепят успеха на всяко дете и работата на учителите по програма Заедно в час.

Абонамент за RSS новини