В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Звезда от New York Fashion Week събра куп звезди в София

12 Юни 2017г.

  • Pin It

Звездата от New York Fashion Week Амон Карвър бе на посещение в София. Той е гуру за последова­телите си по цял свят - името му вълнува, а визиите, които създава, блестят от страниците на най-големите списания в света от Vogue и Marie Claire, през Harper's Bazaar, Cosmopolitan и People. През 2016-а стана стилист на годината на Американските награди за коафьорство. Появата му в София бе свързана с представянето на нов бранд продукти за коса, а събитието бе уважено от редица ВИП- личности, сред които Теди и Силвия Кацарови, Евгени Минчев, Ники Кънчев, Мон Дьо, Кристина Патрашкова, Боряна Баташова, Мис България 2017 - Габриела Кирова, както и водещият на Sofia Fashion Week - Теодор Тодоров. Тео и тук бе ролята на водещ, като забавляваше гостите с нарочно режисирана викторина.
Той и Амон Карвър поговориха и обсъдиха моменти от двете най-големи модни събития, от които са част, а в разговорът се включи и сценичната партньорка на Тео от Sofia Fashion Week - Боряна Баташова, която блестеше в стилен тоалет.
Партито продължи дълго с наздравици и тостове в столичния Хотел "Маринела", като усмивките не слизаха от лицата на гостите, благодарение на специалната музикална селекция на DJ Maskota.
"Изключително съм щастлив, че имах възможността да се запозная с тези професионалисти и световни имена в областта на стилистите, да обсъдя идеи с тях и да видя лично работата им, каза топ-водещият Теодор Тодоров и допълни, че ще се радва лично да посети седмицата на модата в Ню Йорк, което може би ще се случи в недалечно бъдеще." Амон Карвър сподели лично за най-вълнуващите моменти от модните дефилета и видя снимки от софийската седмица на модата, които Теодор и Боряна му показаха.

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

KLM предлага на клиентите си екскурзии и развлечения по целия свят чрез GetYourGuide

От днес, KLM Royal Dutch Airlines предлага на своите клиенти по целия свят възможност да резервират посещения, обиколки и различни развлечения в GetYourGuide.

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Кама Гинкас, Деян Дуковски и Майя Праматарова са журито на Международен студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”

Три популярни имена на европейското театрално изкуство ще бъдат жури на първото издание на Международния студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански” от 1 до 7 октомври в Стара Загора.

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Благотворителен концерт „Благодаря От любов към живота“ набира средства в кампанията на Avon срещу рака на гърдата

Кампанията на Avon срещу рака на гърдата ще събере любими български звезди на традиционния си благотворителен концерт, който тази година ще се проведе под надслов „Благодаря От любов към живота“.

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei Watch 2 – Пълна свобода

Huawei непрекъснато усъвършенства устройствата си, за да ни служат по-добре. Дизайнерите на новия Huawei Watch 2 са търсили концепцията за „пълна свобода“ и успешно са я използвали на различни нива.

Седем знаменитости водят битка с килограмите в новата поредица на TLC

„Знаменитости в битка с килограмите“ проследява строгия режим, на който са подложени звездите от 26-и септември, в 22:00 часа

Абонамент за RSS новини