В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ASAPIT e официален партньор на Milestone Systems за България

28 Юни 2017г.

  • Pin It

 София, България, 28 юни 2017г.

 
Водещият системен интегратор на персонализирани комуникационни услуги ASAPIT, част от групата ASAP, подписа партньорски договор с Milestone Systems. ASAPIT e получил статут на Milestone Silver partner и ще предлага продуктова гама на компанията в България.

„Благодарение на партньорството ни с Milestone ще имаме възможност да предоставяме достъпни решения за управление на IP видео мениджмънт, включително и усъвършенствана продуктова линия за корпоративни и публични организации.“ заяви г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAPIT.

Също така в рамките на това партньорство ASAPIT придоби право да предоставя на своите клиенти специални ценови условия за всички Milestone продукти и решения.

 

За ASAPIT
ASAPIT стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Fujitsu, Lexmark и HP. За повече информация моля посетете www.asapit.bg

 

За Milestone Systems
Milestone Systems е световен лидер в областта на софтуери за управление на IP базирани системи за видеонаблюдение. Продуктовото портфолио на компанията включва софтуерни и хардуерни продукти, осигуряващи надеждни и лесни за управление решения за наблюдение на хиляди клиенти по целия свят. За повече информация моля посетете www.milestonesys.com

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ по случай националният празник 22 Септември.

България на световната карта на луксозни имоти

България на световната карта на луксозни имоти

Най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio избра България, за да представи за първи път в света тазгодишния Global Luxury Report.

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

WIZZ AIR ВЪВЕЖДА НОВА УЕБ УСЛУГА – СЪВЕТНИК ЗА ПЪТЕШЕСТВИЯ TRIP PLANNER

Пътниците ще открият нови идеи за уникални и вълнуващи дестинации от мрежата авиокомпанията - Wizz Air.

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ

WIZZ AIR ДОБАВЯ НОВА СЛЪНЧЕВА ДЕСТИНАЦИЯ КЪМ ПОЛЕТИТЕ СИ ОТ СОФИЯ. От март месец компанията ще стартира най-новия си маршрут: София – Малага

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Детският часовник MyKi проби в Дания, Латвия и Южна Африка

Броят на продадените часовници, които са разработка на българската компания Алтерко Роботикс, вече надхвърля 100 000

Абонамент за RSS новини