В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ASAPIT e официален партньор на Milestone Systems за България

28 Юни 2017г.

  • Pin It

 София, България, 28 юни 2017г.

 
Водещият системен интегратор на персонализирани комуникационни услуги ASAPIT, част от групата ASAP, подписа партньорски договор с Milestone Systems. ASAPIT e получил статут на Milestone Silver partner и ще предлага продуктова гама на компанията в България.

„Благодарение на партньорството ни с Milestone ще имаме възможност да предоставяме достъпни решения за управление на IP видео мениджмънт, включително и усъвършенствана продуктова линия за корпоративни и публични организации.“ заяви г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAPIT.

Също така в рамките на това партньорство ASAPIT придоби право да предоставя на своите клиенти специални ценови условия за всички Milestone продукти и решения.

 

За ASAPIT
ASAPIT стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Fujitsu, Lexmark и HP. За повече информация моля посетете www.asapit.bg

 

За Milestone Systems
Milestone Systems е световен лидер в областта на софтуери за управление на IP базирани системи за видеонаблюдение. Продуктовото портфолио на компанията включва софтуерни и хардуерни продукти, осигуряващи надеждни и лесни за управление решения за наблюдение на хиляди клиенти по целия свят. За повече информация моля посетете www.milestonesys.com

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

MULTIVAC X-line получи международна златна награда FoodTec за 2018

X-line – новото поколение термоформовъчна опаковъчна машина получи международна златна награда FoodTec за 2018.

София става столица на Балканския бизнес

София става столица на Балканския бизнес

Церемонията Balkan Business Awards 2018 е на 7 март в хотел Best Western Premier

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Първите Годишни награди за Employer Branding се връчват утре

Кои са най-добрите работодатели у нас и най-успешните HR стратегии, ще стане известно по време на официална церемония по награждаване на 19 януари 2018 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei с над 20% ръст на пазара на мобилни устройства през 2017 г.

Huawei Consumer Business Group представи бизнес резултатите за смартфон продажбите си през 2017 година в района Централна и Източна Европа, и Скандинавските държави.

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка чрез мобилното си приложение

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни в света от която и да е друга, предлага 15% намаление за всички вътрешни и международни полети на пътниците, които изтеглят последната версия на мобилното приложениe

Абонамент за RSS новини