Новини на агенция

КОКА-КОЛА ХЕЛЕНИК ПОДКРЕПИ ТАЛАНТЛИВИ МЛАДЕЖИ В ОБЛАСТТА НА ФИНАНСИТЕ
18 Януари 2019 myPR

Кока-Кола Хеленик подкрепи Националното състезание по финанси и счетоводство, като предостави на класиралите се на първите 10 места участници в него 4-месечен платен стаж.

Дигиталните учебници и видео уроците ще направят обучението в училище интересно и привлекателно
18 Януари 2019 myPR

Дигитални учебници, видео уроци, индивидуални устройства за учениците от горните класове – това предложиха родителите, които взеха участие в третата поредна среща от инициативата Образование 4.0 на VIVACOM и в. „24 часа“.

Кой пише за Вирджиния Улф – “Часовете” от Майкъл Кънингам с ново издание
18 Януари 2019 myPR

Най-новото издание на „Часовете“ – романът, донесъл престижната награда „Пулицър“ на своя автор Майкъл Кънингам, от днес е по книжарниците.

ADATA постави нов овърклокинг рекорд с XPG SPECTRIX D80
18 Януари 2019 myPR

Тайванската компания за DRAM модули и NAND Flash продукти ADATA® Technology обяви, че е успяла да овърклокне своята RGB DDR4 памет XPG SPECTRIX D80 до внушителната честота от 5584MHz.

Нено Димов като лобист за застрояване и сечи в Национален парк Пирин трябва да поеме политическата отговорност след решението на съда
17 Януари 2019 myPR

Коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България настоява за оставката на министъра на околната среда и водите Нено Димов след вчерашното окончателно решение на Върховния административен съд (ВАС), което отмени скандалните промени в плана за управление на Национален парк Пирин от декември 2017 г.

FEIA на 1 година
16 Януари 2019 myPR

Първата българска поредица мобилни медицински приложения за бременни, родители и деца.

Връчват Балканските Бизнес Оскари на 5 март в София
16 Януари 2019 myPR

Започнаха номинациите за петото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2019, съобщава агенция за публични комуникации VIP Communication PR.