Новини на агенция

Доклад за Трансатлантическата икономика 2023: Постигнати нови рекорди, въпреки насрещните ветрове
22 Март 2023 myPR

Нов доклад на Американската търговска камара в Европейския съюз (AmCham EU) и на Търговската камара на САЩ (U.S. Chamber Commerce) подчертават, че ключовите движещи сили на Трансатлантическата икономика, като инвестиции, търговия и приходи на компаниите – постигат силни резултати през 2022 г.

Големи имена и филмова класика по AMC през април
22 Март 2023 myPR

Филмовият канал AMC ще предложи на аудиторията си през април филми на големи режисьори с участието на топ актьори, както и филми, превърнали се във филмова класика.

Отвори врати ColdB&B: първият енергийно беден апартамент под наем в България
22 Март 2023 myPR

Отвори врати първият енергийно беден апартамент в света, който се отдава под наем - българският онлайн апартамент ColdB&B.

Unlimited 100 е най-предпочитаният план на Vivacom
22 Март 2023 myPR

От пускането му до момента, Unlimited 100 се наложи като планът, който се радва на най-голям интерес от страна на клиентите на Vivacom, защото той предлага всичко необходимо на едно място за максимално добро и цялостно изживяване на атрактивни цени.

Българският Червен кръст стартира свой чатбот във Viber
21 Март 2023 myPR

Приложението ще предоставя и ще насочва към достоверна и актуална информация относно COVID-19 и процеса на ваксинация в страната, както и възможностите за достъп до професионални консултации по психосоциална подкрепа

Стартират номинациите за най-влиятелните ИТ личности в България
21 Март 2023 myPR

Започнаха номинациите за тазгодишното издание на индекса “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”, иницииран от Career Show.

Димитър Петков става главен оперативен директор на Телерик Академия
21 Март 2023 myPR

С над 17 години опит в сферата на финансите и развитието на бизнес операции на компании, той ще има ключова роля в следващия амбициозен етап от развитието на Академията