Новини на агенция

Канал Da Vinci отбелязва Световния ден на околната среда на 5-и юни!
1 Юни 2020 myPR

5-и юни е Световният ден на околната среда! Канал Da Vinci отбелязва този ден със специална програмна селекция, за да ни напомни защо е толкова важно да се грижим за нашата невероятна планета!

Happy Weeks с до 100 лв. отстъпка на смартфони от VIVACOM
1 Юни 2020 myPR

До края на юни VIVACOM предлага избрани смартфони с отстъпка до 100 лв. Намалението важи при сключване на нов договор или подновяване на текущ, както и при закупуване на устройството в брой или на лизинг. А клиентите могат да избират между модели с отлични характеристики в различните ценови сегменти.

Шеф Манчев и шеф Шишков поздравиха победителите в конкурса на „Умници гладници“
1 Юни 2020 myPR

Шеф готвачите Иван Манчев и Таньо Шишков подготвиха специален видео поздрав за децата от 15 училища и техните учители. Те реализираха най-забавните и полезни уроци по здравословно и балансирано хранене в инициативата „Умници гладници“. С този поздрав известният тандем иска още веднъж да насърчи мисията на учителите за изграждане на правилна хранителна култура и ентусиазма на децата, който превръща храненето в знание и преживяване.

Първата ERP магистратура в България стартира дистанционна форма на обучение
1 Юни 2020 myPR

Първите студенти ще получат 20% стипендия за целия период на обучение

Специални предложения за малчуганите по случай Денят на детето от VIVACOM
29 Май 2020 myPR

По случай Денят на детето, специално за малчуганите VIVACOM предлага смарт часовниците MyKi Touch Military и MyKi Junior с подарък преносима батерия Emoji или слушалки Emoji.

Системата на Кока-Кола в България инвестира над 100 000 лв. в малкия бизнес в страната
28 Май 2020 myPR

Целта на кампанията „Магазинчето на квартала“ е да подпомогне малки квартални търговски обекти в справянето им с трудностите в момента

Започва монтирането на респираторите, дарени от Lidl и Kaufland
28 Май 2020 myPR

Дихателните апарати са разпределени в 8 регионални болници: Велико Търново, Враца, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Перник и Разград