Новини на агенция

Сертифицирано унищожаване на данни с Blancco от Инфинити ООД
17 Юни 2021 Инфинити ООД

Инфинити ООД в качеството си на официален партньор за България и Северна Македония, представя компанията Blancco Technology Group Oy Ltd. технологичния лидер в областта на сертифицираното унищожаване на данни.

Как да защитим чувствителните данни на организацията при отдалечена работа от дома.
26 Май 2021 Инфинити ООД

​С масовото преминаване към отдалечена работа през последната година, организациите разпръснаха своите данни, включително и тези, които могат да се определят като чувствителни, извън защитената работна среда на офиса. Така данните стават по-уязвими към кибер-атаки и хакери.

Ново партньорство на Инфинити ООД
18 Май 2021 Инфинити ООД

В качеството си на официален партньор на израелската компания Vicarius за територията на България, Сърбия, Северна Македония и Албания, Инфинити ООД има удоволствието да представи Vicarius TOPIA - централизирано решение за управление на язвимости (Vulnerability Management), осигуряващо анализ, приоритезиране и защита на приложенията от заплахи и атаки.

Инфинити ООД обявява новата версия на DLP решението Acronis Devicelock 9.0
26 Април 2021 Инфинити ООД

Инфинити ООД, в качеството си на официален партньор и системен интегратор на Acronis DeviceLock, има удоволствието да обявяви, че най-новата версия на Acronis DeviceLock 9.0.324 е вече достъпна за поръчки от клиентите ни в България, Северна Македония и Албания.

Ново партньорство на Инфинити ООД
21 Април 2021 Инфинити ООД

Инфинити ООД спечели доверието на канадския производител на решения за ИТ Сигурност ANET, за дистрибуция на нейните продукти на териториите на България, Румъния, Сърбия и Северна Македония.