Новини на агенция

Покана от Инфинити ООД за webinar от DataLocker на тема: "Protecting USB Ports: How to Make Port Management Simple"
10 Декември 2021 Инфинити ООД

Инфинити ООД, в качеството си на официален Spark Gold партньор на компанията DataLocker, има удоволствието да Ви покани на онлайн събитие, организирано от DataLocker на тема: "Protecting USB Ports: How to Make Port Management Simpl

Отдалечено изтриване на данни в режим "Хоум Офис" чрез решенията на Blancco от Инфинити ООД
27 Октомври 2021 Инфинити ООД

Нарастващата тенденция за отдалечена работа в режим "Хоум Офис" увеличава риска за сигурността на корпоративните данни, съхранявани или обработвани на персоналните компютри и лаптопи на служителите. С особена сила това важи в случаите на напускане на служители и при подмяна на оборудването.

Blancco Mobile Diagnostics & Erasure от Инфинити ООД
27 Септември 2021 Инфинити ООД

Blancco Mobile Diagnostics & Erasure (BMDE) е създаден специално за мобилни оператори и дистрибутори, които тестват и изтриват големи обеми мобилни устройства (телефони, таблети и смарт часовници), преди да навлязат на вторичния пазар.

Сканиране за уязвимости с Vicarius от Инфинити ООД
19 Август 2021 Инфинити ООД

Eдин от най-добрите начини за предотвратяване изтичането на данни и атаки върху информационната инфраструктура на организацията е чрез сканиране за уязвимости.

Класификация и маркиране на данни с Boldon James от Инфинити ООД
13 Август 2021 Инфинити ООД

В качеството си на официален партньор за Р.България на Boldon James - световен лидер в областта на класификацията и маркиране на данни - Data Classification & Labeling, Инфинити ООД има удоволствието да представи решенията на компанията на Българския пазар.

Нов модел криптирана USB флаш-памет от ново поколение DataLocker Sentry K350
6 Август 2021 Инфинити ООД

Сигурността на данните е от изключително значение, особено в режим "Хоум Офис". Един от най-сигурните начини е съхраняването и пренасянето на Вашата чувствителна информация с помощта на криптирани носители на информация.

Как DLP - Data Leak Prevention решенията предлагани от Инфинити ООД могат да защитят чувствителната корпоративна информация?
1 Юли 2021 Инфинити ООД

Вследствие на новите регулации за защита на данните (като Общия регламент за защита на данните GDPR), защитата на личната информация стана задължителна за всички организации.