Новини на агенция

Спално бельо - 5 полезни съвета при покупката
26 Юли 2021 PromoPointbg.com

При покупка на спално бельо рядко се зачитаме в етикетите, така че изборът е по-скоро въпрос на късмет.

Чудото на нощните маски за лице
14 Юни 2021 PromoPointbg.com

Маските за лице са добре позната на всяка съвременна жена. Предлагат се хиляди видове от различни марки, като всеки си има своите предпочитания според типа кожа и разбира се според възрастта на потребителите.

Инверторни климатици – как работят
2 Юни 2021 PromoPointbg.com

Всеки тип климатична инсталация има своите характеристики, които в повечето случаи са напълно описани на кутията или още в сайта на онлайн магазина, както е и в случая с eClima.bg. Това, което ще се опита да ви даде като информация настоящото четиво, е принципът на действие на инверторните климатици и с какво те превъзхождат останалите.

Кола за скрап - струва ли си?
31 Май 2021 PromoPointbg.com

Много хора искат да дадат старите си коли за скрап. Този процес, обаче ги притеснява, защото повечето хора си представят, че това е обвързано с десетки разходи.

Предимството домът ти да бъде почистн от професионалисти
18 Май 2021 PromoPointbg.com

Как обикновено се чувствате, когато прекарвате време у дома и наблюдавате, че всяка една повърхност е пропита с прах.

Какво прави кованото желязо толкова издръжливо
21 Април 2021 PromoPointbg.com

Коването на желязо е част от човешката история от 5 хиляди години с датировка 3хиляди години п.н.е, първо забелязано по земите на Египет и тогавашна Шумер.

Вишки под наем - 5 неща, за които да внимавате
15 Април 2021 PromoPointbg.com

​​​​​​​Ако смятате да немате вишка под наем от София или Плевен, е добре да внимавате за няколко ключови неща. Тъй като вишката е особено сложна машина, чиято работоспособност зависи от компетентността и педантичността на нейната поддръжка, е важно да наемате машини само от доверени източници.