Новини на агенция

Коли под наем - как се променя търсенето и предлагането
25 Януари 2023 PromoPointbg.com

Отдаването на коли под наем някога беше услуга, от която се възползваха предимно немските и британските туристи, които идваха на почивка в нашата страна. Това беше някаква много здраво вкоренена традиция, която се запази с десетилетия. Днес, обаче, положението е съвсем различно.

Балони цифри – поводи, за които да ги използвате
14 Декември 2022 PromoPointbg.com

​​​​​​​Балоните цифри са добре познати на всеки, на когото му се е налагало да организира парти за рожден ден.

3 съвета при избора на бална рокля
14 Октомври 2022 PromoPointbg.com

Всяко младо момиче ще се съгласи с това, че изборът на рокля за едни от най-важните моменти в живота й, а именно балът, е наистина отговорна задача. Към нея трябва да се подходи с не малко внимание, да се прояви вкус и да се инвестира толкова, колкото пълнолетната дама сметне за необходимо.

Биохимичен скрининг на достъпна цена – какви са ползите
16 Септември 2022 PromoPointbg.com

​​​​​​​Биохимичният скрининг обединява изследвания по време на ранните и късните етапи на бременността, който проследява правилното развитие на плода или наличието на аномалии.

Течна хидроизолация на покрив – наръчник на начинаещия
31 Август 2022 PromoPointbg.com

За изолиране на покрива не се ли използват хидроизолационни мембрани под формата на готови за полагане листове? Какво представлява течната хидроизолация за покрив?

Навеси за кола – защо покупката си заслужава
23 Май 2022 PromoPointbg.com

Навесите за кола представляват предварително проектирани съоръжения за самостоятелно сглобяване, които са конструирани да покрият пространството над колата, а в някои случаи, осигуряват защита и отстрани. Какви са предимствата на този тип продукти и правят ли те покупката на навеси за кола наистина полезна? Следващата информация касае именно отговора на този въпрос.

Струва ли си да залагате на мачове на живо
29 Април 2022 PromoPointbg.com

Гледането на футболни мачове на живо по телевизията, или онлайн в някоя букмейкърска платформа, предоставя огромна тръпка, особено ако играят любимите ви отбори от любимите ви първенства.