Новини на агенция

Подобрете своята дентална практика като конкурентна стратегия
6 Април 2019 dentexpert.info

Живеем в конкурентен свят, и никой стоматолог не бива да приема успеха на своята практика за даденост. Солидната маркетингова програма с редовни реклами и промоционални предложения може да ви помогне да останете на стъпка пред конкуренцията. Но може ли осъвременяването на практиката да се използва като конкурентна стратегия - начин да се откроите от останалите в града?
Отговорът е .....

Профилактика на дентален стерилизатор MELAG
16 Март 2019 dentexpert.info

Понякога рутинните стъпки за профилактика на денталния автоклав в условията на вашия кабинет са невъзможни. Дори и най-доказалите се марки във времето като германският MELAG имат нужда от специализирано обслужване.

Дентален юнит с горно и долно окачване
10 Март 2019 dentexpert.info

Едно от основните предимства на китайските стоматологични юнити е, че повечето от тях са унифицирани и с взаимно заменяеми компоненти. В тази галерия може да проследите няколко стъпки при извършената от мен подготовката на стол за клиент, пожелал на по-късен етап промяна в разположението на инструментите от горно (континентално) в долно (традиционно) окачване.

Стоматологична турбина с керамични лагери и светлина
7 Март 2019 dentexpert.info

Напълно разбирам колко е важно за денталните специалисти да притежават мощни турбини с ергономичен дизайн, позволяващ им да извършват ефективно ежедневните си задачи, като същевременно да създават естетически резултати. Имайки предвид това, се стремя да помогна на своите читатели да открият стоматологична периферия, която най-добре да отговаря на техния стил на работа, на ръцете им и разбира се на техния джоб.

Няколко признака, че стоматологичната ви периферия се нуждае от ремонт
26 Януари 2019 dentexpert.info

Разпознаването на симптомите на неправилно работещата периферия ще ви спести време и пари в дългосрочен план. Представям ви няколко от най-честите симптоми, показващи, че стоматологичната турбина или наконечник не работят нормално

Турбини и наконечници за денталната ни практика
2 Януари 2019 dentexpert.info

Важността на стоматологичните накрайници за денталната практика е общоизвестен факт. Независимо дали сте ортодонт, ендодонт, общопрактикуващ лекар или друг специалист, периферията е инструмент, използван ежедневно за широк спектър от процедури.

Какво е амалгамен сепаратор?
16 Декември 2018 dentexpert.info

Напоследък много се заговори за амалгамите в стоматологията, благодарение на наредбата на Министерство на здравеопазването и предстоящата регулация в цялата страна, която ще изисква използването на амалгамни сепаратори в повечето дентални практики. Редица международни проучвания показват, че 50% от живака, попадащ в пречиствателните станции за отпадъчни води, идва от амалгамните пломби. Въпросът е един от основните в съвременната дентална индустрия, касаещи околната среда.