Новини на агенция

Отстраняване на повреда и пълна профилактика на MELAG Vacuklav 31 B+
8 Август 2019 dentexpert.info

Произведен в Германия и предназначен за непрекъсната работа в изключително натоварени дентални клиники.

Въздушен или електрически - предимства и недостатъци на стоматологичните микромотори
13 Юни 2019 dentexpert.info

Стоматологичният наконечник е един от най-често използваните инструменти от общата стоматология и ендодонтията до имплантологията. Затова наличието на добре работещ наконечник е от съществено значение. Но за да работи наконечникът добре трябва да бъде задвижван качествен от микромотор.

Мобилен дентален юнит
6 Юни 2019 dentexpert.info

Елегантният дентален блок DEX 3 е мобилен и готов за работа без инсталация. Напълно оборудван с всякакъв вид периферия, осигуряващ пълна производителност.
Той може да работи с външен компресор или да бъде снабден със свой собствен.

Аспирация за дентални юнити
8 Май 2019 dentexpert.info

Слюносмукателят подпомага изсмукването на флуиди и малки частици от устата на пациента, като я поддържа суха и удобна за работа. Освен, че дава невероятно удобство за оператора, лесно контролира натрупването и отстраняването на течности, намалявайки до минимум риска от задавяне или задушаване на пациента.
Той спестява време и увеличава производителността на денталната практика, освобождава персонала, като му позволява да отдели повече време на други аспекти в стоматологичното лечение.

Предимствата от употребата на ултразвуков скалер
26 Април 2019 dentexpert.info

През годините бяха въведени множество нови продукти, които революционизираха стоматологията. Повечето от тях намалиха умората в ръцете на оператора, както и травмирането на тъканите при пациента. Често срещан в днешни дни, на въоръжение в денталния арсенал е ултразвуковият скалер.

Подобрете своята дентална практика като конкурентна стратегия
6 Април 2019 dentexpert.info

Живеем в конкурентен свят, и никой стоматолог не бива да приема успеха на своята практика за даденост. Солидната маркетингова програма с редовни реклами и промоционални предложения може да ви помогне да останете на стъпка пред конкуренцията. Но може ли осъвременяването на практиката да се използва като конкурентна стратегия - начин да се откроите от останалите в града?
Отговорът е .....

Профилактика на дентален стерилизатор MELAG
16 Март 2019 dentexpert.info

Понякога рутинните стъпки за профилактика на денталния автоклав в условията на вашия кабинет са невъзможни. Дори и най-доказалите се марки във времето като германският MELAG имат нужда от специализирано обслужване.