Новини на агенция

Пощенска банка разширява мрежата си от центрове „Моменто“ в страната
25 Юни 2019 Proximity Sofia

Пощенска банка откри 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране „Моменто“. Модерните обекти, в съответствие с концепцията на бранда, отново се намират на топ локации – в едни от най-посещаваните търговски зони в Бургас, Варна, Пловдив и София, и работят всеки ден с удължено работно време.

Ново парково пространство изградиха доброволците на TELUS International в Пловдив
21 Юни 2019 Proximity Sofia

На 15 юни се проведе инициативата TELUS Ден на Подкрепа, в която над 200 доброволци – служители на TELUS International с техните семейства и приятели, облагородиха част от градското пространство в Пловдив - в района на булевард „Менделеев“, като изградиха нова детска площадка, обновиха вече съществуваща такава, създадоха нов фитнес на открито, както и освежиха двора на детска градина “Радост” на ул. “Дон” в квартала.

10 компании влизат в програмата за растеж на Endeavor – Dare to Scale
20 Юни 2019 Proximity Sofia

Българският офис на глобалната мрежа Endeavor избра предприемачи от 10 български компании с голям потенциал за растеж за пилотното издание на новата си програма за растеж Dare to Scale – първата от този род в България, която е насочена към бизнеси, които вече са преминали през стартъп фазата и са в началото на по-мащабното разрастване на дейността си. Пилотният проект се реализира съвместно с Пощенска банка и с подкрепата на една от най-големите български софтуерни компании Скейл Фокус и на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Пощенска банка изкупи акциите на Банка Пиреос България
14 Юни 2019 Proximity Sofia

Пощенска банка, част от Юробанк груп, приключи вчера придобиването на Банка Пиреос България – ключово събитие в стратегията на групата за разширяване на международната ѝ дейност с фокус върху пазари, на които е лидер.

Над 200 доброволци ще обновят района около бул. „Менделеев“ в Пловдив
13 Юни 2019 Proximity Sofia

Като част от доброволческата инициатива TELUS Ден на Подкрепа, над 200 служители на TELUS International Europe и техните семейства ще реновират напълно част от градското пространство в Пловдив

Postbank Business Run 2019 събра над 11 000 лева в подкрепа на две каузи
3 Юни 2019 Proximity Sofia

Общо 306 отбора от 119 компании от различни бизнес сектори се включиха в благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run 2019, което се проведе вчера на територията на Бизнес Парк София.

Пощенска банка и ClaimCompass с дигитално решение за защита на правата на потребителите при проблемни полети
31 Май 2019 Proximity Sofia

Пощенска банка сключи ново стратегическо партньорство в интерес на своите клиенти – с ClaimCompass, българска технологична компания, която защитава професионално правата на пътниците при проблем с полета им вместо тях.