Новини на агенция

Samsung България: 1700 ученици и учители са използвали безплатните виртуални класни стаи на Smart Classroom за последните 18 месеца
23 Септември 2021 Proximity Sofia

Над 1300 виртуални класни стаи са били създадени от м. март 2020 г. до днес

Пощенска банка обяви победителите в своята КСО платформа „Вселена от възможности“
14 Септември 2021 Proximity Sofia

На 14 септември по време на специално събитие в Университетската ботаническа градина в гр. София бяха наградени победителите в иновативната дигитална платформа на Пощенска банка „Вселена от възможности“. Тя бе създадена по случай 30-годишния юбилей на финансовата институция, за да насърчи интересни идеи, свързани със социално предприемачество в полза на обществото. 30 от общо 238 проекта с потенциал в ключовите области „Дигитални иновации“, „Образование“ и „Зелени проекти“ достигнаха до финалния етап на състезанието, а в началото на септември след решителния вот на авторитетно жури бяха избрани тримата победители – по един проект във всяка от тях. Стойността на финансовата подкрепа, която получи всеки победител, е 10 000 лв., с което авторът се ангажира със срок за реализиране на проекта си в рамките на 6 месеца от датата на получаване на финансирането. Водещ на церемонията по награждаване бе Ники Кънчев.

Пощенска банка и Visa реализираха социално отговорната кампания „Силата е в нашите ръце“
9 Септември 2021 Proximity Sofia

Пощенска банка и Visa реализираха съвместна социално отговорна кампания в подкрепа на българските здравни работници и техните усилия в борбата с COVID-19. С инициативата „Силата е в нашите ръце“ 125 000 лв. бяха предоставени на УМБАЛ „Софиямед“, с които предстои да бъдат закупени дихателни апарати от най-висок клас за активна реанимация, кислородни концентратори и апаратура за назална високопоточна кислородна терапия с постоянно положително налягане.

Пощенска банка представя център за експресно банкиране „Моменто“
7 Септември 2021 Proximity Sofia

Пощенска банка прави поредната крачка към разширяване на иновативните услуги, които предлага на своите клиенти, като представя център за експресно банкиране от ново поколение „Моменто“. Уникалната за пазара услуга, която е реализирана според най-новите световни тенденции във финансовата сфера, осигурява удобство и бързина на потребителите и предоставя отлично клиентско изживяване. Модерното решение за банкиране от нов тип надгражда две от успешните концепции на финансовата институция, като обединява центровете за експресно потребителско кредитиране „Моменто“ и дигиталните зони за експресно банкиране.

Kaufland България предлага био банани, сертифицирани по стандарта Fairtrade
1 Септември 2021 Proximity Sofia

Kaufland България продължава да насърчава справедливата търговия и условия на труд за фермерите чрез продажбата на сертифицирани продукти по стандарта Fairtrade.

Безплатната платформа Smart Classroom дава възможност за пълноценно образование и от разстояние
23 Август 2021 Proximity Sofia

Безплатната българска онлайн платформа предоставя всички необходими инструменти за обучение, независимо от средата на провеждане

Максим и Стефан Иванови, прекосили Атлантическия океан с гребна лодка, са главни герои в новата кампания на Пощенска банка
23 Август 2021 Proximity Sofia

„Вероятно всяка мечта, колкото и невъзможна да изглежда, може да бъде осъществена, ако вложиш достатъчно мисъл, подготовка и усилия. Нямахме никаква представа от строеж на лодки, гребане и навигация в океана, но пък ни беше безкрайно интересно да се учим от нулата във всички тези области“, споделят Максим и Стефан Иванови, които през лятото на 2020 г. прекосиха Атлантическия океан. Подвигът е постигнат в разгара на световна пандемия и в най-активния сезон на ураганите в Атлантика, откакто се водят статистики, след 105 дни плаване с построената от тях океанска гребна лодка Neverest. Тяхната история оживява отново в последния рекламен клип на Пощенска банка, за да вдъхнови повече хора да преследват мечтите си.