Новини на агенция

Апликацията EVA Postbank дава отговор на въпроси за придобиването на Банка Пиреос България
18 Септември 2019 Proximity Sofia

EVA Postbank е първото мобилно банково приложение у нас с функция „live chat“, създадено специално по повод придобиването на Банка Пиреос България, в полза както на клиентите от Банка Пиреос в процеса на присъединяване, така и на настоящите клиенти на Пощенска банка.

Smart Classroom посреща новата учебна година с обновени функции
17 Септември 2019 Proximity Sofia

Платформата Smart Classroom приветства учители и ученици по случай старта на учебната година с нови възможности

Общественият борд на TELUS International в България отваря последния за годината период за финансиране на неправителствени организации
4 Септември 2019 Proximity Sofia

Отворена е третата, последна за годината покана за финансиране на проекти към фондации, читалища, училищни настоятелства, сдружения и други юридически лица с нестопанска цел от страна на Обществения борд на TELUS International в България. Традиционно, проектите, които ще бъдат гласувани за финансиране, трябва да са насочени към областите - образование, здравеопазване и опазване на околната среда.

Платформата Smart Classroom се готви да посрещне учители и ученици с нови функционалности
4 Септември 2019 Proximity Sofia

Samsung България продължава да усъвършенства възможностите за обучение и самоподготовка

Пощенска банка осигури 10 стипендии за обучение в СофтУни
30 Август 2019 Proximity Sofia

Пощенска банка осигури 10 стипендии за обучение в СофтУни. Те са за победителите в първото издание на играта BRAIN GAMES, която се проведе през месеците юли и август във Facebook страницата на финансовата институция в две направления – програмиране и дизайн. BRAIN GAMES e игра за „разумните“ и „творчески“ личности.

Потребителски кредит се тегли предимно за ремонт
6 Август 2019 Proximity Sofia

Клиентите ползват средно 3 800 лв. за почивка и близо 12 800 лв. за ремонт с потребителски кредит, показва проучване на Gemius България по поръчка на Пощенска банка

Пощенска банка обнови екопътека на Витоша
29 Юли 2019 Proximity Sofia

Доброволци от Пощенска банка преобразиха изцяло горска пътека в местността Златните мостове на Витоша, заедно с екипа на Природния парк и със семейството на Ваня и Евгения Джаферович, които оцениха високо каузата и активно се включиха в нея. Инициативата „Зелени истории на открито“ е част от устойчивата екологична политика на компанията, която показва как заедно, с обединени усилия, можем да променяме средата около нас към по-добро.