Новини на агенция

Предстоящо практическо обучение за работа с водещата BI платформа Tableau

Тим ВИЖЪН България ще проведе поредно издание на практическото си обучение "Основи на работата с Tableau" в интервала от 18 до 20 май 2022 г. Обучението се провежда успешно вече над 6 години и запознава участниците с функционалните възможности и добрите практики за работа с Tableau - една от водещите платформи за бизнес анализи в света.

Tableau – 10 години лидер сред системите за анализ

Водещото аналитично решение Tableau за десета поредна година е сред Лидерите при платформите за бизнес анализи според независимата международна класация Gartner Magic Quadrant for Analytics & Business Intelligence Platforms.

Тим ВИЖЪН България организира онлайн трейнинг "Как да спестите време и пари при работата с данни"

Събитието е насочено към всички, които разчитат на данните в ежедневната си работа и ще се проведе на 28 януари 2021 от 15,00 ч.

Тим ВИЖЪН България със специално предложение за подпомагане дигиталната трансформация на българския бизнес
2 Септември 2020 Тим ВИЖЪН България ООД

Тим ВИЖЪН България предоставя възможност на фирмите у нас да осъществят по-лесно прехода към дигитална трансформация като се възползват от специално предложение за покупка на лицензи за водеща ERP система на преференциална цена само до 25.09.2020 г.

Безплатен уебинар: Управление на транспорта и Drop Shipment в Microsoft Dynamics NAV

Тим ВИЖЪН България организира безплатен уебинар, в който ще разкаже повече за водещото ERP решение Microsoft Dynamics NAV и възможностите, които то предлага за управление на транспорта и преките доставки до крайни клиенти.

Tableau отново е лидер сред софтуерните системи за бизнес анализи

За шеста поредна година софтуерното решение за бизнес анализи Tableau беше определено като Лидер в престижната класация Gartner Magic Quadrant.

Практическо обучение за работа с Tableau

Ако искате да придобиете задълбочени знания за работа с водещия софтуер за бизнес анализи Tableau, включете се в предстоящото практическо обучение в периода 29.01. - 02.02.2018 г., организирано от Тим ВИЖЪН България.