В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Профил

Регистрация
All Channels Communication Group
Адрес:
бул. Сливница 188Б
Телефони:
+359 2 855 80 83
Сайт:
http://www.all-channels.com/
Вече 11 години All Channels Communication Group е сред лидерите на комуникационния пазар в България. Компанията ни предоставя пълен цикъл от комуникационни услуги на едни от най-големите международни и български марки, както и на неправителствени и правителствени институции. All Channels Communication Group има богата експертиза в областта на PR, дигиталните комуникации, офлайн и онлайн реклама, медия планиране и купуване, организиране на пресконференции, специални събития и кампании, управление на европейски проекти по информация и публичност.

Новини

RSS виж всички

Валентина Бешевишка поема категория „Козметика" в AVON за Централна Европа

От 1 ноември тази година Валентина Бешевишка пое ръководството над цялото портфолио от козметични продукти на Avon за Централна Европа в качеството си на Директор на категория Козметика.

Новата серия на Междузвездни войни няма лош герой

Новата серия на Междузвездни войни  няма лош герой

Малко преди премиерата на новата част на Междузвездни войни: Последните джедаи, нетърпението на милионите фенове по целия свят е по-голямо от всякога.

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

София, 17 ноември 2017 – Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, глобален лидер в сферата на забавленията, обяви началото на сътрудничество в продажбите на реклами с The Sales House в България.

Българската асоциация на рекламодателите представя отличените кампании от „BAAwards 2017“

За втора поредна година Българската асоциация на рекламодателите (БАР) представя най-добрите примери от конкурса „Наградите на БАР ” (BAAwards) в новото електронно издание: „BAAwards 2017 Know-How“. Наградените кампании могат да бъдат видяни на сайта на конкурса: baawards.com, където са качени под формата на он-лайн брошури.

Виктор Фачев е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България

Виктор Фачев е новият директор „Човешки ресурси“ на Kaufland България

София, 6 ноември 2017 г. - Виктор Фачев поема управлението на дирекция „Човешки ресурси“ на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД. На тази позиция той ще ръководи и развива стратегически ключовите за компанията процеси в сферата на човешкия капитал.

Абонамент за RSS новини