В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Профил

Регистрация
Българска търговско-промишлена палата

Новини

RSS виж всички

Химикотехнологичният и металургичен университет и Българската търговско-промишлена палата подписаха споразумение за сътрудничество

Според сключеното споразумение Химикотехнологичният и металургичен университет ще съдейства на Палатата, като ще предоставя лабораториите си за изследвания на фирми, както и ще увеличава местата за прием в специалности, за които има недостиг на кадри на пазара на труда.

Прессъобщение след провелата се днес пресконференция в БТПП

Компаниите в страната с по-висок оптимизъм за догодина, очакващи повече продажби в чужбина и стабилна заетост. Бизнесът в България се отдалечава значително от режима на оцеляване след 2009 година.

15 ноември - Предстои представяне на проект „е-MEDIATION” в рамките на Дни на медиацията

15 ноември - Предстои представяне на проект „е-MEDIATION” в рамките на Дни на медиацията

Българската търговско-промишлена палата информира, че на 15 ноември 2017 г. от 10.00ч. в заседателната зала на Съдебната палата, София ще се проведе представяне на проект „e-MEDIATION - Насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове"

Българска търговско-промишлена палата ви кани на 3-то специализирано търговско изложение „Здраве и красота с натурални и био продукти“

То ще се проведе от 1 до 4 ноември в Изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София. Вход свободен. Официалното откриване ще се състои на 1 ноември в 11.30 ч.

На 23 октомври в БТПП предстоят двустранни срещи с ирански предприемачи

Българската търговско-промишлена палата съвместно с Посолството на Ислямска Република Иран в София и Иранската палата на търговията, промишлеността, мините и земеделието имат удоволствието да Ви поканят на двустранни срещи с ирански предприемачи.

Абонамент за RSS новини