В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Профил

Регистрация
Българска търговско-промишлена палата

Новини

RSS виж всички

БТПП подкрепи бързата и адекватна реакция на СРСНПБ по повод определяне на началото и края на ваканциите

Съюзът на работодателите в системата на народната просвета в България предлага учебната година за учениците от гимназиалния етап да започва на 1 септември и да приключва на 22 юни

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

Kръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”

Съветът по иновации при БТПП организира кръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”.

Среща на Евроклуба към БТПП

Среща на Евроклуба към БТПП Тема: Европа в развитие

Семинар „По-големи възможности за малкия бизнес: конкурентоспособни днес и утре"

Българската търговско-промишлена палата и Mastercard организират обучителен семинар за запознаване на малките и средни предприятия, с предмет на дейност търговия със стоки и услуги, с ползите от приемането на електронни разплащания за повишаване на тяхната конкурентоспособност и адаптирането им към изискванията на съвременния потребител.

Абонамент за RSS новини