В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

БТПП и Националната асоциация на общинските служители в България работят по съвместен проект

10 Декември 2013г.

  • Pin It

Българската търговско-промишлена палата продължава сътрудничеството си с Националната асоциация на общинските служители в България (НАОСБ) в изпълнението на проекта PAVITT - стимулиране на младежкото предприемачество чрез видео участие, по програмата "Младежта в действие" на Европейската комисия.

В поредица от срещи със студенти и преподаватели от Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще бъдат представени целите и дейностите по проекта, както и добри практики, представени от младежи, за развиване на собствен бизнес. Тези начални стъпки и бъдещи идеи са основата на дискусии между участниците.

БТПП и палатите в Търговище, Хасково и Стара Загора участваха в подбора на младежи, които посетиха автономна област Валенсия, с което направиха възможно изпълнението на настоящия проект.

Най-добрите предприемачески идеи сред студентите ще определят двамата участника в партньорската среща през март следващата година в Анкара. По проекта участват младежи от България, Испания, Италия, Португалия и Турция. Обмяната на идеи и установяване на контакти между младежите са сред главните цели на PAVITT.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Софтуерна компания подпомага ИТ образованието в средните училища

Софтуерна компания подпомага ИТ образованието в средните училища

ERP.BG с нова инициатива за подпомагане на ИТ образованието в средните училища

42% от посещенията на eMAG.bg са от мобилни устройства

42% от посещенията на eMAG.bg са от мобилни устройства

eMAG разполага със сериозни технологични ресурси, за да генерира ръст в електронната търговия

411 Маркетинг стартира академия за SEO във Варна

411 Маркетинг започва своята дейност във Варна през 2009 г. с 4 души персонал. За компанията днес работят над 200 души. 28% от тях са студенти. Работното време е съобразено с учебните им занятия.

ASAPIT e официален партньор на Milestone Systems за България

ASAPIT e официален партньор на Milestone Systems за България

Водещият системен интегратор на персонализирани комуникационни услуги ASAPIT, част от групата ASAP, подписа партньорски договор с Milestone Systems.

Преди 25 години е създаден единния авиационен пазар на ЕС

Преди 25 години е създаден единния авиационен пазар на ЕС

През 2017 г., Европейската комисия празнува 25-ата годишнина от създаването на единен пазар за въздушен транспорт в Европа.

Абонамент за RSS новини