В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Гаро Узунян представи най-новия си творчески проект в сърцето на Пловдив

04 Декември 2017г.

  • Pin It

„CraftЪ“ предизвикателство отвори врати в Капана

В края на миналата седмица култовият квартал на Пловдив – Капана се сдоби с още един авторски обект. Над 250 гости приветстваха ново място за изкуство, култура и домашно приготвени напитки на ул. „Абаджийска“.
Познат на публиката като „Бащата на Кизомба в България“, собственик на едни от най-атрактивните заведения в Пловдив и създател на Уиски общността в града, Гаро Узунян отвори вратите на заведение от съвсем нов тип.
Новият проект на известния арменец и неговите партньори – кокетния, артистичен бар две нива, има за цел да продължи линията от събития на култовия клуб „Библиотеката“ и да надгради до един съвсем нов тип взаимоотношенията между търговските обекти в Капана.
CraftЪ Бар е място, което ще даде още една сцена за местните търговци, които предлагат домашно приготвени удоволствия или некомерсиални продукти. Място, където дегустацията на напитки и преживявания е начин на мислене.
Гаро Узунян сподели на откриването, че това е проект, който продължава линията, да възпитава градска, клубна култура, но и място, което иска да се развива в духа на взаимопомощ и подкрепа с останалите занаятчийски обекти в Капана.
След успеха на фестивала посветен на ул. „Абаджийска“ през лятото, Гаро Узунян ще продължи да работи съвместно със своите колеги от Капана и да надгражда кооперативните взаимоотношения, за които той споделя, че „ще накарат Капана да заработи като здрав и пълноценен организъм, растящ във вдъхновяваща и пълноценна среда. Надявам се, че този проект да бъде поредното стъпало по пътя към една по-добра, артистична, съвременна среда на място, което привлича хиляди туристи с бохемския дух на заведенията, но и с култура, която задължава…“
CraftЪ обещава не само удоволствия за небцето, но и душата ще остане там - гарантираха на откриването стари приятели и клиенти на Гаро Узунян.
https://web.facebook.com/Bar-CRAFT-Kapana-1677345215610632/

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

TLC проследява живота на 8-членно семейство в „Половин дузина деца“

Станете част от техния живот и предизвикателствата, с които се сблъскват при разрастването на семейството в „Половин дузина деца“ от 20-и декември, в 22:00 часа по TLC.

Денимът вдъхновява третата колекция на lidl и Хайди Клум

Денимът вдъхновява третата колекция на lidl и Хайди Клум

Съвместна колекция #LETSDENIM ще бъде налична в началото на март 2018 г. и за първи път ще предложи и модели за деца

Хитовата поредица „Да продадеш колата си“ се завръща с нов сезон по Discovery Channel

Хитовата поредица на Velocity – “Да продадеш колата си“, се заема с нова порция коли със специален премиерен епизод за ударно начало на новия сезон.

В очакване на Бъдни вечер и Коледа

В очакване на Бъдни вечер и Коледа

На 16 декември 2017 г. от 12 ч. в уютното пространство на Домашна кухня ЕрДинЧе ще се проведе работилница “В очакване на Бъдни вечер и Коледа”.

Изящни танци и благотворителност в новия спектакъл "Ах, този танц!"

Изящни танци и благотворителност в новия спектакъл "Ах, този танц!"

Този четвъртък, 14 декември, всички жители и гости на Бургас ще имат уникалната възможност да се насладят на изяществото на красивия танц от 19 часа в сградата на Държавна опера Бургас.

Абонамент за RSS новини