В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Гаро Узунян представи най-новия си творчески проект в сърцето на Пловдив

04 Декември 2017г.

  • Pin It

„CraftЪ“ предизвикателство отвори врати в Капана

В края на миналата седмица култовият квартал на Пловдив – Капана се сдоби с още един авторски обект. Над 250 гости приветстваха ново място за изкуство, култура и домашно приготвени напитки на ул. „Абаджийска“.
Познат на публиката като „Бащата на Кизомба в България“, собственик на едни от най-атрактивните заведения в Пловдив и създател на Уиски общността в града, Гаро Узунян отвори вратите на заведение от съвсем нов тип.
Новият проект на известния арменец и неговите партньори – кокетния, артистичен бар две нива, има за цел да продължи линията от събития на култовия клуб „Библиотеката“ и да надгради до един съвсем нов тип взаимоотношенията между търговските обекти в Капана.
CraftЪ Бар е място, което ще даде още една сцена за местните търговци, които предлагат домашно приготвени удоволствия или некомерсиални продукти. Място, където дегустацията на напитки и преживявания е начин на мислене.
Гаро Узунян сподели на откриването, че това е проект, който продължава линията, да възпитава градска, клубна култура, но и място, което иска да се развива в духа на взаимопомощ и подкрепа с останалите занаятчийски обекти в Капана.
След успеха на фестивала посветен на ул. „Абаджийска“ през лятото, Гаро Узунян ще продължи да работи съвместно със своите колеги от Капана и да надгражда кооперативните взаимоотношения, за които той споделя, че „ще накарат Капана да заработи като здрав и пълноценен организъм, растящ във вдъхновяваща и пълноценна среда. Надявам се, че този проект да бъде поредното стъпало по пътя към една по-добра, артистична, съвременна среда на място, което привлича хиляди туристи с бохемския дух на заведенията, но и с култура, която задължава…“
CraftЪ обещава не само удоволствия за небцето, но и душата ще остане там - гарантираха на откриването стари приятели и клиенти на Гаро Узунян.
https://web.facebook.com/Bar-CRAFT-Kapana-1677345215610632/

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Боряна Баташова и Теодор Тодоров - Тео са водещите на Седмицата на Модата в София

Боряна Баташова и Теодор Тодоров - Тео са водещите на Седмицата на Модата в София

Звездният и добре познат тандем Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова са водещите на Sofia Fashion Week 2018 във всичките вечери на форума.

Идеи за украса на дома и градината показва изложбата „Цветна пролет 2018“

Идеи за украса на дома и градината показва  изложбата „Цветна пролет 2018“

Оригинални решения за украса на дома и градината ще демонстрира специализираната изложба „Цветна пролет 2018“, която ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив.

Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

Коафьорът Наско Папазов, който е завършил моден дизайн и не веднъж е споделял за интереса си към цялостния стайлинг, този път решава да даде малко съвети не само за тенденциите при косите, а при визиите като цяло.

„Немезис" - филмът, който отговаря на много въпроси.

„Немезис" - филмът, който отговаря на много въпроси.

Вчера, 14 март, в Cine Grand Park Center се състоя предпремиерата на най-новия българския игрален филм „Немезис".

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ ЛЮИС ХАМИЛТЪН - СВЕТОВНИЯТ ПОСЛАНИК НА МЪЖКИТЕ КОЛЕКЦИИ НА МАРКАТА

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ ЛЮИС ХАМИЛТЪН - СВЕТОВНИЯТ ПОСЛАНИК НА МЪЖКИТЕ КОЛЕКЦИИ НА МАРКАТА

От пролетта на 2018 г. един от най-великите съвременни спортни състезатели ще бъде официалният представител на мъжките колекции на TOMMY HILFIGER

Абонамент за RSS новини