В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Профил

Регистрация
ICT Media
Адрес:
ул. Иван Вазов 16, ет.1
Телефони:
02 400 10 90
0885 90 52 85
Факс:
02 988 01 17
Сайт:
http://idg.bg
Лице за контакт:
Бистра Нейчева
ICT Media е водещ издател в областта на информационните и комуникационни технологии в България. ICT Media е притежател на изключителните лицензионни права за търговските марки на IDG - Computerworld, PCWorld, Networkworld, CIO.

Новини

RSS виж всички

ACCEDIA e „ТОП ИКТ Работодател“ на 2017 г.

ACCEDIA e „ТОП ИКТ Работодател“ на 2017 г.

В инициативата на ICT Media и JobTiger бяха отличени също и компаниите TINQIN, Questers, SAP Labs Bulgaria и OrangeDot

16-а международна конференция по информационна сигурност - 28-29 септември, София Хотел Балкан

Конференцията се организира от ICT Media и ISACA Sofia Chapter и се провежда със съдействието на Министерство на отбраната, Държавна агенция „Национална сигурност“ и Държавна агенция „Електронно управление“.

Варна гледа с увереност към своето ИКТ и аутсорсинг бъдеще

Варна гледа с увереност към своето ИКТ и аутсорсинг бъдеще

На 19 септември в СПА хотел Романс Сплендид (Св. Св. Константин и Елена), ICT Media, Българска аутсорсинг асоциация (БАА) и Асоциация на собствениците на бизнес сгради (АСБС), със съдействието на община Варна, организираха дискусия на тема „Конкурентоспособна икономика чрез стимулиране на партньорството между местната власт и бизнеса“.

Центърът за отдалечени услуги на HPE и Vivacom - лидери по приходи в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“

Центърът за отдалечени услуги на HPE и Vivacom - лидери по приходи в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“

Vivacom оглави секторната класация „Телекомуникации“ с отчетените за миналата година постъпления в размер на почти 875,3 милиона лева, а Hewlett Packard Global Delivery Bulgaria Center е компанията с най-високи брутни приходи за 2016 г. от 292,6 милиона лева в сектор „Информационни и комуникационни технологии“ (ИКТ) на класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“.

За втори път ICT Media и в. Computerworld ще наградят лидерите в класацията „Топ 100” на ИКТ компаниите

За втори път ICT Media и вестник Computerworld България, ще наградят лидерите в подготвяното от медията 20-о издание на уникалната класация на водещите технологични компании в България “Топ 100”.

Абонамент за RSS новини