Виа Експо

Виа Експо

Основната дейност на Виа Експо е свързана с подготовка и организация на специализирани международни изложения и конференции. Натрупаният 20 годишен ценен опит ни позволява успешно да реализираме и налагаме нови идеи за събития в сфери, важни за развитието на Югоизточна Европа. Работим основно в браншовете: енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници; управление на отпадъци, рециклиране, екология; био- и екопродукти; подаръци и декорации; опаковки и машини; храни, напитки и оборудване.

Фирмата е първата в страната ни, която още през 1994 г. започва да извършва компютърна регистрация и статистика на посетителите.

В ерата на дигиталните технологии събитията си остават едни от най-ефективните маркетингови средства за директна комуникация. Нашата основна цел е да съдействаме за разширяването бизнеса на клиентите и партньорите ни, които имат възможност да представят своите продукти и услуги на точното място, пред точната аудитория. Тясното ни сътрудничество с редица престижни медии, браншови асоциации и организации от цяла Европа, Америка, Азия и България допринася за отличната промоция на изявите ни.

Виа Експо оказва съдействие на български фирми, които имат интереси към участие в изложби в чужбина.

Като допълнителни услуги предлагаме:

организиране на matchmaking (предварително уговорени бизнес срещи)
изграждане и обзавеждане на щандове
мебели под наем
разнообразни форми на реклама