Българският Арт Портал

Българският Арт Портал

Българският Арт Портал НЕ Е сайт-еднодневка. Ние съществуваме вече трета година, предоставяйки възможност на художници, скулптори, гобленари, иконописци и галеристи да рекламират продукцията си на нашите страници. Докато хората на изкуството имат нужда от нас, ние ще сме онлайн. НЕ СМЕ като останалите сайтове, претендиращи да са онлайн-галерии, които не са осъвременявали съдържанието си от президенстването на Петър Стоянов насам и НЕ ПРАВЯТ НИЩО, за да промотират съдържанието си (тоест, да представят Вашите творби) пред по-голям кръг евентуални купувачи.

Българският Арт Портал НЕ Е просто поредният скъпарски начин да рекламирате творчеството си. Ние няма да Ви представим оферти за годишно, месечно или седмично плащане. Няма да Ви залъгваме, че ще плащате на отделен посетител. Няма да Ви предоставяме измислени статистики за това, колко сме велики. Нашата оферта е ЕДНОКРАТНО плащане, равно на ДОЖИВОТНА реклама.

Българският Арт Портал НЕ ПРЕДЛАГА китайски стоки, индийски гоблени, тайвански дърворезби или либийски отляти по калъп статуи. Ако желаете нещо, което струва 2-3 лева, изработено е на конвейер и ще се разпадне на втората седмица, съветваме Ви да посетите някой от арабските еднолевови магазини - такива вече има във всеки квартал. Нашите автори изработват нещата си ръчно, в един-единствен екземпляр, така че можете да бъдете сигурни - поръчате ли нещо от нашия сайт, ще получите автентично съвременно българско изкуство, а не китайско менте.