В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Юнайтед Партнърс с най-много номинации в наградите SABRE EMEA за България

20 Април 2017г.

  • Pin It

19 април 2017, София - Юнайтед Партнърс отново затвърди позицията си на водеща агенция за интегрирани маркетингови комуникации в Югоизточна Европа, след като получи две номинации за най-добри кампании от престижните награди SABRE Awards EMEA.


Сред петте най-добри в категорията за комуникационна стратегия на Балканския полуостров, се нареди проектът на VIVACOM и Юнайтед Партнърс – „Етичен кодекс“. „Етичен кодекс“ е една от многообройните успешни кампании за вътрешна комуникация, която телекомът реализира заедно с Юнайтед Партнърс през 2016 г. Основната идея на проекта беше чрез интерактивна виртуална игра служителите на VIVACOM да съпреживеят и припознаят корпоративните ценности на компанията.
Другата кампания финалист на Юнайтед Партнърс е още по-голям пробив за България в наградите SABRE EMEA. Иновативният съвместен проект на агенцията и технологичният лидер VMware е сред петте финалисти в категорията „Изграждане на работодателска марка“. Основна част от впечатляващия проект бе разработката на мобилно приложение, което позволява на потребителите да преживеят виртуално какво представлява компанията като работодател. Чрез този новаторски подход за изграждане на работодателска марка, Юнайтед Партнърс се позиционира като лидер в иновативните решения в сферата на комуникациите в региона.
„За Юнайтед Партнърс иновациите и използването на най-новите технологии при цялостното обслужване на клиентите е изключително важно. Затова за нас е голяма чест и истинско удоволствие точно този проект, който реализирахме с VMware, да попадне сред петте най-добри на глобално ниво. А като погледнем и компанията, сред която се намираме в тази категория, разбираме, че и българските агенции са способни да предоставят иновативни решения в крак със световните тенденции. За нас е много вълнуващо да получим признание за постоянната работа в посока иновации в маркетингa.“, заяви Управителния директор на Юнайтед Партнърс - Мария Гергова-Бенгтссон.
Тази година финалистите за наградите SABRE EMEA бяха определени от жури от 40 експерта от цял свят. В изданието на наградите участват над 2400 кампании от Европа, Близкия Изток и Африка.
Победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 23-ти май в Лондон.

Още новини от Софтуер

RSS виж всички

NVIDIA представи ново 4K геймплей видео на играта Need for Speed Payback при 60 FPS и препоръчителни PC спецификации

NVIDIA представи ново 4K геймплей видео на играта Need for Speed Payback при 60 FPS и препоръчителни PC спецификации

NVIDIA пусна ново 4K видео с 60 кадъра в секунда, което представя геймплея на играта Need for Speed Playback и набор от препоръчителни спецификации за играта, която ще бъде пусната на 10 ноември.

Официално откриване на новия централен офис на международната компания за IT услуги Endava в София

Официално откриване на новия централен офис на международната компания за IT услуги Endava в София

Церемонията по прерязвянато на лентата ще се състои на 18 септември 2017 година (понеделник) от 11.00 часа в Милениум Център, ет. 10.

Четири нови магистърски програми стартира Факултетът по математика и информатика на ПУ „Паисий Хилендарски“

Четири нови магистърски програми стартира Факултетът  по математика и информатика на ПУ „Паисий Хилендарски“

Четири нови магистърски специалности по направление „Информатика и компютърни науки“ разкрива от учебната 2017/2018 година Факултетът по математика и информатика (ФМИ) на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Mastercard прави възможно спортуването и разплащането с едно устройство

Водещата глобална технологична компания добавя опцията за безконтактно плащане към умния часовник за спортуващи Garmin vívoactive® 3

Open Beta версията за Destiny 2 идва с Game ready драйвер

Open Beta версията за Destiny 2 идва с Game ready драйвер

На събитието PC gaming, което се проведе в понеделник на Gamescom , NVIDIA пусна нов Game Ready драйвер за open beta версията на Destiny 2.

Абонамент за RSS новини