В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Paysafe България е най-голямото софтуерно дружество в страната

10 Юли 2017г.

  • Pin It

Класацията „Капитал 100“ подреди Paysafe България на първо място сред най-големите софтуерни компании в България за 2016 г.

София, България, 10.07.2017 г. На 6 юли 2017 г. на церемония, посветена на класацията „Капитал 100“, Paysafe България бе обявена за най-голямата софтуерна компания в България за 2016 г.
Събитието се провежда всяка година, за да представи класацията на най-големите организации в България. Данните в „Капитал 100“ са събрани от подадена от компаниите информация, от публични източници на информация, регулаторни органи и бази данни.

В Paysafe в глобален мащаб работят над 2,200 души. Значителна част от екипа е в София и от тях продуктовите и софтуерните разработчици са около 150. Има и много други технологични експерти, които се грижат за поддръжката на инфраструктурата. В по-оперативните области работят екипи за обслужване на клиенти и голям финансов екип. Основно се поддържат дигиталният портфейл, както и малки части от останалите две подразделения – обработка на плащания и paysafecard, предплатеният ваучер за онлайн плащания.

София вече е най-големият офис в глобалната компания и ще продължи да бъде много важен развоен, технологичен и оперативен център. Плановете за растеж на софтуерния екип вече се реализират. Част от тях е платената стажантска програма на Paysafe България, както и новото разширение на офис пространството в сградата на Capital Fort, за да отговори то на нуждите на растящите софтуерни екипи в организацията.
„Отличаваме се от останалите компании в страната благодарение на конкурентните социални придобивки и възнаграждението. На седмо място сме сред 25-те най-популярни офиса в света за 2016 г. според класация на Office Snapshots, а софтуерните ни инженери имат възможност да разработват един от основните продукти на глобалната фирма – факт, който е относителна рядкост като професионална възможност в България“, сподели Мирослав Божилов, генерален директор на Paysafe България.

Има две основните причини за растежа на Paysafe България през 2016 г. Едната е фактът, че това е първата пълна финансова година след придобиването на Skrill от Optimal Payments през август 2015 г. Втората причина е, че има органичен растеж на бизнеса и в резултат на това е нает още персонал в София, който се грижи за този растеж. През 2016 г. глобалната компания Paysafe за първи път достигна приходи от 1 млрд. долара и 300 млн. долара EBITDA, като това има отражение и върху финансовите резултати на Paysafe България.

За Paysafe
Paysafe предлага решения за дигитални разплащания и транзакции за потребители от цял свят. Компанията осигурява бързи, удобни и сигурни начини за плащане преди, по време на и след момента на покупката чрез решения за предплащане, дигитални портфейли, възможност за плащане на вноски. С повече от 20-годишен опит, Paysafe се ползва с доверието на клиенти в цял свят за транзакции и управление на средствата им чрез над 100 начина на плащане в 40 валути. Портфолиото на компанията включва брандовете NETELLER®, Skrill®, paysafecard®, payolution® и FANS Entertainment. Акциите на Paysafe се търгуват на Лондонската фондова борса от декември 2015 г. За повече информация посетете www.paysafe.com. 

Още новини от Софтуер

RSS виж всички

Destiny 2 с нов трейлър в 4K резолюция с 60 кадъра в секунда

Destiny 2 с нов трейлър в 4K резолюция с 60 кадъра в секунда

NVIDIA укрепва сътрудничеството си с Bungie и Activision за Destiny 2, като пуна нов PC Beta трейлър, който включва нови изображения от PC версията на играта Destiny 2 и работи в 4K формат с 60 кадъра в секунда.

CodeMonsters

CodeMonsters

Latest trends. Deep insights. Focused learning. Endless networking. CodeMonsters is the software development conference that offers it all.

Java2Days

Java2Days

Java2Days took place as the premier Java event on the Balkans and now Java2Days is a must-attend conference for anyone in the Java development area.

Tech4Kids

Tech4Kids

Международен фестивал: Програмиране и роботика за деца Tech4Kids е първото по рода си международно събитие за деца, което има за цел да даде достъп на повече деца до занимателни уроци по програмиране.

Какво според вас означава AI?

В навечерието на IFA и специалното представяне на Ричард Ю на глобалния технологичен форум, Huawei иска да обърне внимание върху това какво AI означава за хората

Абонамент за RSS новини