В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„Оптимизиране на питейно-битовото водоснабдяване и устойчиво управление на отпадъчните води".

23 Май 2017г.

  • Pin It

Бихме искали да Ви поканим на първия семинар, част от конкурс „ЕКООБЩИНА“ на тема „Оптимизиране на питейно-битовото водоснабдяване и устойчиво управление на отпадъчните води”. Гост на събитието ще бъде Атанаска Николова, зам.-министър на околната среда и водите.
По време на семинара ще бъде представен националния контекст по отношение на управлението на питейно-битовото водоснабдяване и канализацията на отпадъчните води във Франция и България, както и ще бъдат споделени образцови проекти на общини в България и Франция.

Моля, заповядайте на 23 май 2017 г., вторник, от 10.00 часа,
в сградата на Френския институт в София, пл. „Славейков“ №3, зала „Славейков“.


Официални гост-лектори от Франция ще бъдат:

Г-н Маркюс Агбекодо, директор на Агенция за водите „Артоа – Пикарди”;
Г-н Гаетан Боае, директор водоснабдяване и канализация, агломерационна общност Ланс-Лиевен
Г-н Жан-Пиер Бланкар, заместник-председател на агломерационна общност Ланс-Лиевен


Ще Ви очакваме!

Повече информация за конкурса можете да намерите като проследите линка www.ecoobchtina.bg. Следете всички новини за инициативата и на нейната фейсбук страница.

Още новини от Политика

RSS виж всички

Излезе първото съдебно решение за Национален парк Пирин, причинено от хаотичните действия на служебния екоминистър

Коалицията от неправителствени организации и граждански групи "За да остане природа в България“ уведомява, че тричленен състав на Върховния административен съд (ВАС) е отменил решението на Министерство на околната среда и водите (МОСВ) да се отмени решението, че проекта за план за управление на Национален парк Пирин не подлежи на екологична оценка.

Тръст за социална алтернатива с награда за изключителен принос на ООН

“Тръст за социална алтернатива” получава признание на ООН в категорията “Изключителен принос” заради постигнатото с програмата си “Градоустройство – печелим всички”, реализирана в три общини - Кюстендил, Пещера и Дупница.

Народното събрание одобрява законопроекти, които са отстъпление от демокрацията

Коалицията от неправителствени организации и граждански групи "За да остане природа в България" предупреждава, че приетите днес на второ четене поправки в Закона за околната среда представляват орязване на достъпа до правосъдие на бизнеса и гражданите и намаляват възможностите за опазване на човешкия живот, здравето и природата.

Eмблeмaтичнaтa Nоkіа 3310 идва в магазините на VIVACOM

Eмблeмaтичнaтa Nоkіа 3310 идва в магазините на VIVACOM

20.06.2017 г., София – Легендарната Nоkіа 3310 се завръща и вече се предлага в магазините на VIVACOM. За пръв път устройството беше представено в края на февруари по време Световния мобилен конгрес в Бapceлoнa.

100 000 души поискаха от министър-председателя да не допуска сечи и строежи в Пирин

100 000 души поискаха от министър-председателя да не допуска сечи и строежи в Пирин

Международната природозащитна организация WWF връчи на министър-председателя на България Бойко Борисов първите 100 000 подписа, събрани за няколко месеца в световна кампания в защита на Национален парк "Пирин".

Абонамент за RSS новини