Новини на агенция

Световно известният музикант Теодосий Спасов ще бъде удостоен със званието Doctor Honoris Causa на ВСУ „Черноризец Храбър“

Световно известният музикант Теодосий Спасов ще бъде удостоен със званието Doctor Honoris Causa на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ на тържествена церемония, която ще се проведе на 4 октомври (понеделник) 2021 г. в „Аула Максима“ на университета.

Настоятелството на ВСУ „Черноризец Храбър“ предоставя 30 стипендии за обучение в магистърска програма „Кръгова икономика“

Във връзка с 30-годишнината на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, Настоятелството на университета взе решение да подкрепи развитието на иновативния образователен проект „Кръгова икономика“, като предостави 30 стипендии за обучение на студенти в магистърската програма „Кръгова икономика“ за учебната 2021/2022 година.

ВСУ „Черноризец Храбър“ ще открие академичната 2021/2022 година на 27.09.2021 г.

Тържествената церемония по откриване на академична 2021/2022 година ще се проведе на 27 септември 2021 г. (понеделник), от 10.00 ч. в Източния парк на университета.

Международната конференция “Наука и бизнес за интелигентно бъдеще”

Във ВСУ “Черноризец Храбър” учени, студенти, докторанти и бизнес представят изчислителните науки за живота

Професионално направление „Икономика“ на ВСУ „Черноризец Храбър“ с поредна програмна акредитация

Националната агенция за оценяване и акредитация към Министерския съвет на Република България присъди поредната програмна акредитация на професионалното направление "Икономика" на ВСУ "Черноризец Храбър“.

Златен плакет „Черноризец Храбър“ получи Извънредният и Пълномощен Посланик на Руската федерация Елеонора Митрофанова

Президентът на ВСУ „Черноризец Храбър“ доц. д-р Красимир Недялков връчи Златен плакет „Черноризец Храбър“ на Извънредния и Пълномощен посланик на Руската федерация Елеонора Митрофанова, по време на посещението й в университета, който през тази година отбелязва 30 години от създаването си.

Работна среща по въпросите на студентското финансиране

Студентският съвет на ВСУ "Черноризец Храбър" инициира среща с водещи преподаватели и студенти от различни ВУЗ-ове за студентското финансиране