Новини на агенция

ВИНАГИ РАЗЛИЧНА И АКТУАЛНА СЪС СТИЛИЗИРАЩИТЕ ПРОДУКТИ НА NIVEA
19 Май 2014 APRA Porter Novelli

Нежност, изтънченост, женственост – това са актуалните тенденции в прическите за сезон пролет/лято на 2014 година, а с помощта на стилизиращите продукти на NIVEA ще сте винаги актуални и различни.

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО РИО 2 СЪС ЗЪРНЕНИ ЗАКУСКИ NESTLЕ
22 Април 2014 APRA Porter Novelli

NESTLЕ и любимото анимационно филмче РИО 2 подготвят изненада за малчуганите през април. Във всяка промоционлна кутия на детски зърнени закуски NESTLЕ, децата ще могат да открият вълнуваща играчка-изненада на един от любимите си герои от РИО 2.

НАД 200 ДЕЦА И РОДИТЕЛИ ОТБЕЛЯЗАХА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ВОДАТА КАТО ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА ЗДРАВИ ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ
24 Март 2014 APRA Porter Novelli

Поп звездата Рафи посети 126 ОУ Петко Ю. Тодоров в столицата специално, за да награди най-активните ученици, които създадоха собствена изложба на тема „Водата в нашия живот“

15 ГОДИНИ NESTLE FITNESS®, 33 МИЛИОНА БАЛАНСИРАНИ ЗАКУСКИ
28 Февруари 2014 APRA Porter Novelli

През 2014 година любимата на милиони жени марка Nestle FITNESS® празнува своя 15-ти рожден ден и подарява на своите фенове 25% повече хрупкав и полезен флейкс на същата цена.

ВКУСНА РЕЦЕПТА ЗА ЛЕКА И СВЕЖА ПЛОДОВА ТОРТА
27 Февруари 2014 APRA Porter Novelli

Специално за да отпразнува с Вас своя 15-ти рожден ден, Nestle FITNESS® Ви подарява една вкусна рецепта за лека и свежа плодова торта.

ANGRY BIRDS МОТИВИРА МИЛИОНИ МАЛЧУГАНИ ДА ЗАКУСВАТ И ДА СЕ ХРАНЯТ БАЛАНСИРАНО СЪС ЗЪРНЕНИ ЗАКУСКИ НЕСТЛЕ
19 Февруари 2014 APRA Porter Novelli

През 2014 година специална адаптирана версия на мобилна игра номер едно в света - Angry Birds влиза в домовете на милиони, но този път за да покаже важността на пълноценната закуска за правилния растеж и развитие на децата

ГОТВЕНЕТО ПОВДИГА САМОЧУВСТВИЕТО НА ЖЕНАTA
12 Януари 2014 APRA Porter Novelli

В топ 5 на любимите готвени ястия за българина са пиле с ориз, пиле с картофи, мусака и шопска салата и харчим под 10 лв. за ястие в кухнята.