Новини на агенция

Почти 80 000 лева в помощ на 500 деца в беда събраха пеещи предприемачи и родни музиканти

Вечер на добродетелите събра 78 340 лева в подкрепа на деца, за които има реален риск да бъдат изоставени в социални домове.

Родни предприемачи и известни музиканти ще пеят в помощ на 500 деца в риск

Вечерта на добродетелите на фондация „За Нашите Деца“ ще набира средства за подпомагането на малчугани с трудности в развитието.

Инвестицията в ранното детско развитие спестява разходи в пъти на националната икономика и обществото

Чрез своето традиционно благотворително събитие Вечер на добродетелите, тази година фондация „За Нашите Деца“ насочва вниманието към децата, които се раждат със специфични нужди или чиито родители са изправени пред трудното решение да ги изоставят.

Фондация "За Нашите Деца" обявява кастинг участници във видеа

Фондация „За Нашите Деца“ обявява кастинг за деца от 5 до 8 години и бебета от 6 до 10 месеца за участие във видеа, подкрепящи каузите на фондацията.

Иванка Шалапатова пое ръководството на „За Нашите Деца“

Иванка Шалапатова отново пое управлението на фондация „За Нашите Деца“, след оттеглянето й през 2013 г., когато бе поканена да заеме поста заместник-министър на труда и социалната политика в служебния кабинет на Марин Райков.

Фондация "За Нашите Деца" с приз за "Най добра кампания за набиране на средства"

Фондация „За Нашите Деца“ получи приза за „Най-добра кампания за набиране на средства“ на тазгодишните награди „Заедно“, организирани от фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Четвъртото издание на “Хоро в София” помага за спасяване на новородени от изоставяне

26 април 2014 г. в зала ”Арена Армеец София” в София ще се проведе благотворителния фестивал "Хоро в София", организиран в подкрепа на кауза на фондация „За Нашите Деца”.