Новини на агенция

ВСУ „Черноризец Храбър“ има „Студент на годината“ в направление „Правни науки“

Гергана Атанасова – студент във втори курс в специалност „Право“ на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, бе отличена с приза „Студент на годината“ в направление "Правни науки" от Националното представителство на студентските съвети.

Дългогодишният преподавател и юрист Масис Хаджолян бе удостоен със званието "Почетен професор на ВСУ "Черноризец Храбър"

С решение на Академичния съвет на Варненския свободен университет, дългогодишният преподавател и юрист доц. д-р Масис Хаджолян бе удостоен със званието "Почетен професор на ВСУ "Черноризец Храбър" за заслугите му в развитието на университета, както и за неговия всеотдаен труд за популяризирането и утвърждаването на имиджа на висшето училище.

ВСУ „Черноризец Храбър“ организира публична лекция на проф. Даниела Бобева: „Какво ще спечелим и какво ще загубим от приемането на еврото“

Публична лекция на проф. д-р Даниела Бобева на тема „Какво ще спечелим и какво ще загубим от приемането на еврото“ ще се проведе на 25 февруари 2022 г. от 17 ч. в онлайн аудиторията на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

36 студенти на ВСУ „Черноризец Храбър“ стават поемни лица

Списък с 36 студенти на ВСУ „Черноризец Храбър“, които имат желание да бъдат привличани като поемни лица при провеждане на разследване в досъдебното производство, бе предоставен на ръководството на областната дирекция на МВР – Варна.

Директорът на МВР – Варна ще посети ВСУ „Черноризец Храбър“

По покана на Юридическия факултет на ВСУ „Черноризец Храбър“, директорът на ОД на МВР – Варна старши комисар Атанас Михов и началникът на отдел „Разследване“ на ОД на МВР – Варна комисар Иван Иванов, ще посетят университета на 22 февруари 2022 г. от 14.00 ч.

Факултет "Международна икономика и администрация" инициира създаването на постоянно действащ форум „Изкуството на комуникацията“

Факултет "Международна икономика и администрация" и магистърската програма "Реклама и връзки с обществеността в управлението на бизнеса" на ВСУ "Черноризец Храбър" инициират създаването на постоянно действащ форум „Изкуството на комуникацията“, с ръководител доц. д-р Георги Калагларски.

ВСУ "Черноризец Храбър" сподели с ученици курса си по лични финанси

При голям интерес започна курса по лични финанси, воден от изявения български финансист и университетски преподавател проф. д-р Даниела Бобева.