Новини на агенция

Записахте ли детето си за Postbank Kids Run 2015?

Остават само 10 дни до крайния срок за регистрация за състезанието за деца Kids Run Business. Надпреварата ще се проведе на 7 юни от 12 ч. в Бизнес Парк София и е част от благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run 2015 г.

Над 50 отбора са се записали до момента за Postbank Business Run 2015

На 31 май изтича крайният срок за регистрацията на отбори за благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run 2015. С

Фондация “За Нашите Деца” стартира DMS кампания “Стани семеен добродеятел”

Стартира DMS кампанията “Стани семеен добродеятел” на фондация “За Нашите Деца“. Тя цели да набере средства за дейностите на фондацията, по осигуряване на сигурна и стимулираща семейна среда за децата в риск.

„Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ обвърза своята годишнина с кауза на фондация „За Нашите Деца“

Фондация „За Нашите Деца“ откри съюзник в лицето на животозастрахователната компания „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“, която подпомогна каузата „Подкрепяща семейна грижа за деца в риск“.

Postbank Business Run 2015 в подкрепа на "За Нашите Деца"

На 7 юни в Бизнес Парк София ще се проведе традиционния благотворителен маратон Postbank Business Run, организиран от Спортен клуб Бегач, който тази година е в подкрепа на фондация "За Нашите Деца"

Дженерали България продължава подкрепата си към Семейна къща

Дженерали България и фондация „За Нашите Деца“ ще продължават и през 2015 година съвместния си проект „Сигурен дом за нашите деца”, който цели да подкрепи грижата за изоставени бебета и малки деца, настанени в Семейна къща

„Тази Коледа чудесата правите Вие 2” обедини служителите на 28 фирми да помогнат на деца в нужда

От 1 до 20 декември фондация "За Нашите Деца" провежда за втора поредна година своята благотворителната кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие 2‘‘.