Новини на агенция

Online: Отражения - Годишен концерт-спектакъл 2018

Онлайн излъчване на „ОТРАЖЕНИЯ“ - Годишен концерт-спектакъл 2018 на Танцова формация „СОФИСТИК-ЖИВО“ със стиховете на Симеон Аспарухов (Разхвърлян Ум)

Празничен концерт "КОЛЕДНИ БАГРИ"

Идва време за наричания и сбъдвания; за традиции; за мечти и поставяне на нови цели... А всички те обгърнати в невероятни КОЛЕДНИ БАГРИ!

Да танцуваме K-POP!

Няма начин да не сте срещали понятието K-POP! Със своето оригинално звучене и новаторски стил, корейската поп (кей-поп) музика завладява както световната музикална и танцова сцена, така и българските фенове. А колко атрактивни и ефектни са хореографиите към песните, нали? Танцова формация "СОФИСТИК-ЖИВО" ще се погрижи да ги научите, докато се забавлявате!

BTS K-POP Dance Workshop

Ако K-POP музиката звучи постоянно около теб, знаеш имената на седемте момчета от BTS, обожаваш да се движиш и да танцуваш или просто търсиш разнообразие, BTS K-POP Dance Workshop е твоето лятно танцово приключение!

Танци и култури от Изтока: ИНДОНЕЗИЯ – танцов уъркшоп

"Танци и култури от Изтока: ИНДОНЕЗИЯ" ще ви заведе на едно неповторимо танцово пътешествие в Индонезия! Потопете се в екзотиката на Азия с танц!

На танци през лятото - започва ТАНЦОВО ЛЯТО 2019

За осма поредна година Танцова формация  “СОФИСТИК-ЖИВО” ще се погрижи да направи горещите летни дни по-интересни, по-вдъхновени, по-полезни и много танцови. По време на лятната програма ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019 ще можете да се срещнете с разнообразието на Модерния танц; ще се научите да танцувате като звездите от MTV и ще се впуснете в едно незабравимо източно приключение с много KPOP танци. И не само!...