Новини на агенция

Креативен дизайн на календари

Как да създадете свой свобствен дизайн, така че да осъществите брилятна кампания и да популяризирате своя бизнес, може да откриете тук.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение.
Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

Използвайте рекламните календари, за да популяризирате бизнеса си

Рекламните календари са едни от най- често срещаните и най-търсени артикули. Но как и защо те могат да помогнат за нашия бизнес- прочетете по- долу.

7 тенденции за тениски през 2017г.

Тениските са едни от най- популярните и търсени артикули за рекламни цели. Ето защо Ви представяме няколко тенденции на тениски за 2017г.

Цветна теория- пътят към перфектния дизайн

Запознайте се с теорията на цвета и как може да я използвате, за да изберете перфектния цвят и дизайн, така че да сте една крачка пред конкурентите

Безплатен дизайн на цената на усмивка

Рекламна агенция “ Призма“ обяви кампания “ Безплатен дизайн на цената на усмивка“, чрез която благотворителните организации и НПО-та получават възможност за безплатен дизайн.

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

За голяма част от бизнеса летните месеци са време за подготовката за натоварения септемри месец.
Докато по-голямата част от клиентите си отпочиват, то това е спокойното време, в което бизнеса планира своите бъдещи стъпки.