Новини на агенция

ЕС дава отпор на фалшивите новини, твърдят политиците Светослав Малинов, Андрей Новаков и Петър Курумбашев

В момента се насажда мнението, че се води някаква битка за оцеляването на ЕС, а всъщност съюзът преминава през трудни периоди като всяка общност, която иска да оцелява и съществува, преминава през трудни периоди.

Евродепутати ще обсъждат ролята на свободните медии в европейския контекст и предизвикателствата пред тях със студенти в Софийския университет

Предизвикателствата пред българските и европейските медии, тяхното място и роля при формиране на общественото мнение, при популяризирането на европейската идея и европейските политики, ангажиментите им към обществото - това са част от въпросите, които ще обсъдят евродепутатите Светослав Малинов от ДСБ и Андрей Новаков от ГЕРБ със студентите в Софийския университет.

Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки: ЕС осигурява много възможности за активните млади хора

Програмите и възможностите за образование, стаж и предприемачество сред младежите, които се осигуряват от ЕС, са на практика безгранични стига те да имат желание, да са активни и да потърсят необходимата информация. Около това се обединиха евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки на днешната дискусия „Готови ли сте за собствен бизнес“, която се проведе в Нов български университет.

Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки: ЕС осигурява много възможности за активните млади хора

Информация за програмите и възможностите за образование, стаж и предприемачество сред младежите, които се осигуряват от ЕС, дадоха евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки на днешната дискусия „Готови ли сте за собствен бизнес“ в НБУ.

Евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки в дебат за предприемачеството със студенти в Нов български университет

Заповядайте в петък от 12 часа зала 310, корпус 1 на НБУ, за да научите как Европа стимулира младите и предприемчивите хора и какви механизми предлага, за да подкрепи техните бизнес идеи от евродепутатите Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки.