В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Започна записването за BIG Volley Camp 2017

17 Май 2017г.

  • Pin It

 

16 май 2017 г., София. Започна записването за най-големия летен тренировъчен лагер у нас – BIG Volley Camp 2017, на волейболна академия „Стойчев-Казийски“. Поради големия интерес лагерът ще се проведе в две смени. Първа смяна е от 9 до 18 юли за момичета, родени от 2006 до 2009 г., и момчета, родени от 2005 до 2009 г. Втора смяна е от 18 до 27 юли за момичета, родени от 2006 до 2009 г., и момчета, родени от 1999 до 2004 г. Треньори ще бъдат лицензирани специалисти с дългогодишен опит в работа с деца. В ролята на ментор ще влезе Радостин Стойчев, който ще споделя професионалния си опит и ще напътства децата в бъдещето им развитие. Всяко дете, посетило спортния камп, получава сертификат за участие.

 
BIG Volley Camp 2017 ще се проведе в модерния СОК „Камчия“. Комплексът ще предостави на младите волейболни таланти отлични условия, приятна среда и всички удобства за тренировки и почивка. Участниците в BIG Volley Camp 2017 ще могат да усвоят нови знания и умения, докато се забавляват с връстници и приятели. Включени са разнообразни целодневни занимания като волейбол в зала, плажен волейбол, плуване, лека атлетика, интересни лекции. На тазгодишния летен камп ще бъдат организирани два волейболни турнира.

 
Освен волейболните и общоразвиващи тренировки, забавленията, спортните емоции и летните спомени, кампът осигурява на децата пълен пансион и настаняване във ваканционен комплекс ДОЛ „Радуга“, включващ всички нужни удобства. Храната ще бъде съобразена с хранителните нужди на децата. Летният волейболен камп осигурява наблюдение от ръководителите, 24-часов надзор от физиотерапевт и професионален екип лекари с две линейки за спешна помощ.

 
За повече информация: http://bigvolleycamp.bg

 

За BIG Volley Camp:


BIG Volley Camp е летен волейболен лагер, където децата могат да създадат летни спомени, да открият нови приятели, да научат нови неща, развият двигателни качества и нови умения. BIG Volley Camp предоставя шанс на момчета и момичета, на възраст от 8 до 18 години, да се докоснат до волейболната магия.

 
За Волейболна академия „Стойчев-Казийски”: Волейболната академия „Стойчев-Казийски” е съвместен проект за обучение на млади волейболисти на две от най-успешните имена във волейбола – Радостин Стойчев и Матей Казийски. Той се реализира от сдружение „Приятели на волейбола“ със съдействието на Българско школо. Целта на проекта е да изгради класни волейболисти, както и да възпитава високи морални ценности у будни млади хора. Децата се обучават от висококвалифицирани и опитни волейболни специалисти, които са техни треньори, приятели и ментори. Възпитаниците на Академията са ангажирани с разнообразни извънкласни дейности като походи в планината, посещения на исторически обекти, участие в благотворителни инициативи и др.

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини