В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Започна записването за BIG Volley Camp 2017

17 Май 2017г.

  • Pin It

 

16 май 2017 г., София. Започна записването за най-големия летен тренировъчен лагер у нас – BIG Volley Camp 2017, на волейболна академия „Стойчев-Казийски“. Поради големия интерес лагерът ще се проведе в две смени. Първа смяна е от 9 до 18 юли за момичета, родени от 2006 до 2009 г., и момчета, родени от 2005 до 2009 г. Втора смяна е от 18 до 27 юли за момичета, родени от 2006 до 2009 г., и момчета, родени от 1999 до 2004 г. Треньори ще бъдат лицензирани специалисти с дългогодишен опит в работа с деца. В ролята на ментор ще влезе Радостин Стойчев, който ще споделя професионалния си опит и ще напътства децата в бъдещето им развитие. Всяко дете, посетило спортния камп, получава сертификат за участие.

 
BIG Volley Camp 2017 ще се проведе в модерния СОК „Камчия“. Комплексът ще предостави на младите волейболни таланти отлични условия, приятна среда и всички удобства за тренировки и почивка. Участниците в BIG Volley Camp 2017 ще могат да усвоят нови знания и умения, докато се забавляват с връстници и приятели. Включени са разнообразни целодневни занимания като волейбол в зала, плажен волейбол, плуване, лека атлетика, интересни лекции. На тазгодишния летен камп ще бъдат организирани два волейболни турнира.

 
Освен волейболните и общоразвиващи тренировки, забавленията, спортните емоции и летните спомени, кампът осигурява на децата пълен пансион и настаняване във ваканционен комплекс ДОЛ „Радуга“, включващ всички нужни удобства. Храната ще бъде съобразена с хранителните нужди на децата. Летният волейболен камп осигурява наблюдение от ръководителите, 24-часов надзор от физиотерапевт и професионален екип лекари с две линейки за спешна помощ.

 
За повече информация: http://bigvolleycamp.bg

 

За BIG Volley Camp:


BIG Volley Camp е летен волейболен лагер, където децата могат да създадат летни спомени, да открият нови приятели, да научат нови неща, развият двигателни качества и нови умения. BIG Volley Camp предоставя шанс на момчета и момичета, на възраст от 8 до 18 години, да се докоснат до волейболната магия.

 
За Волейболна академия „Стойчев-Казийски”: Волейболната академия „Стойчев-Казийски” е съвместен проект за обучение на млади волейболисти на две от най-успешните имена във волейбола – Радостин Стойчев и Матей Казийски. Той се реализира от сдружение „Приятели на волейбола“ със съдействието на Българско школо. Целта на проекта е да изгради класни волейболисти, както и да възпитава високи морални ценности у будни млади хора. Децата се обучават от висококвалифицирани и опитни волейболни специалисти, които са техни треньори, приятели и ментори. Възпитаниците на Академията са ангажирани с разнообразни извънкласни дейности като походи в планината, посещения на исторически обекти, участие в благотворителни инициативи и др.

Още новини от Други

RSS виж всички

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница “Майчин дом”. Лекарите отстранига две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние.

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари 12,570 лева за рехабилитация на деца в неравностойно положение

Pulse Fitness & Spa дари днес пътека-тренажор на стойност 12,570 лева на фондация „Сийдър“, обяви изпълнителният директор на спортния клуб Андон Атанасов.

В защита на Национален парк Пирин се вдигат вече 19 града в България и 8 в чужбина

Докато продължават медийните спекулации за втори лифт, в Пирин се планира строителство

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Очни лекари в МБАЛ „Централ Хоспитал“ върнаха зрението на мъж с катаракта

Бях забравил колко е красив светът, призна пациентът при изписване от болницата

Ученици от ПГАВТ „А.С. Попов“ раздават прегръдки на софиянци по повод Международния ден на прегръдката

Ученици от ПГАВТ „А.С. Попов“ раздават прегръдки на софиянци по повод Международния ден на прегръдката

Ученическият парламент на ПГАВТ „А.С. Попов“ с инициатива за „Раздаване на прегръдки“

Абонамент за RSS новини