В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

За втори път ICT Media и в. Computerworld ще наградят лидерите в класацията „Топ 100” на ИКТ компаниите

26 Юни 2017г.

  • Pin It

За втори път ICT Media и вестник Computerworld България, ще наградят лидерите в подготвяното от медията 20-о издание на уникалната класация на водещите технологични компании в България “Топ 100”.
И през 2017 година класацията ще се проведе въз основа на обективни финансови критерии - печалбата и брутните приходи от дейността за 2016 г. на български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на родния пазар.
На база подадената от организациите разбивка на приходите се прави сравнителен анализ в сегментите дистрибуция на ИКТ продукти, разработка на софтуер, доставка и инсталиране на комуникационни решения, производство на ИКТ продукти, системна интеграция, аутсорсинг, износ на ИКТ решения и др.

Проектът включва:

  • Класация на водещите компании от ИКТ и аутсорсинг сектора, развиващи дейност в България, на база брутните приходи от дейност за 2016 г.
  • Специализирано едноименно печатно издание, в което ще бъдат представени данните от изследването.
  • Вечерна церемония, на която ще бъдат наградени победителите от класацията „ТОП 100“ на ИКТ компаниите (5 юли; 19:00 ч., лятната градина на хотел „Хилтън“)

Официални партньори на събитието са Българо-американска кредитна банка (БАКБ), Датекс, ИЮ Консулт, Информационно обслужване АД, Ин тайм и Солитрон.

Още новини от Други

RSS виж всички

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС) ще отчете резултатите от изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите и докладване.

Международно антидопинг обучение за младежи в Италия

E.D.G.E. - European Anti-Doping Generation (Европейска анти-допинг генерация) е 12 месечно партньорство, което включва 5 партньори от 4 различни държави (Италия, Латвия, Австрия и България) и има за цел да насърчава анти-допинг културата сред младите спортисти и треньори. 

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Цвятко Сиромашки в кампания „Топъл обяд: Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

София, 17 ноември 2017 – Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, глобален лидер в сферата на забавленията, обяви началото на сътрудничество в продажбите на реклами с The Sales House в България.

Близо 200 ученици се включат в международен конгрес по биомедицина

Близо 200 талантливи гимназисти ще се срещнат с науката по време на втория International Biomedical Congress Sofia и ще участват активно в практически уъркшопи. Мечтата на младежите да следват медицина може да започне да се превръща в реалност още преди да са завършили гимназия. Събитието ще се започва днес и ще продължи до 19 ноември в Sofia Tech Park.

Абонамент за RSS новини