В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Велинград води по номинации в Балканските награди за туризъм

14 Ноември 2017г.

  • Pin It

Най-новата перла в короната на СПА столицата на Балканите - Велинград, 5-звездният комплекс Arte Spa & Park Hotel, получи номинация за третото издание на Balkan Awards for Tourism Industry 2017. Церемонията ще се състои на 5.12. 2017 г. от 20 ч. в хотел Premier Best Western София, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Хотелът е разположен в подножието на гората, сред дивна гледка и уникална природа, в район на бризове с чист въздух и висока йонизация. Arte Spa & Park Hotel - Велинград разполага с 126 модерно обзаведени помещения за настаняване, а заведенията на територията пленяват с неповторима атмосфера, разнообразие от напитки и добра храна. Освен за ценителите на най-изтънчените кулинарни шедьоври, е предвидено и меню за последователите на здравословното и биосъобразно хранене. На територията на комплекса има ресторант – Villa Maria, лоби бар - Moët & Chandon, Уиски бар Arte. Освен за релакс, хотелът е изключително подходящ за всякакви събития и мероприятия. Кино салон, бизнес център, зала за обучения или презентации, а конферентните зали на Arte Spa & Park хотел са подходящи за всеки тип събитие, благодарение на функционалната си архитектура.
Най-голямото богатство на хотела е ARTE SPA - разполагащ с вътрешна и външна зона, ширещи се на 1500 кв.м.
Освен разнообразие от процедури, зоните предлагат грижи за красотата и за здравето. Вътрешна част предоставя голям и малък басейн, излаз от вътрешен към външен басейн чрез топла връзка, джакузита, различни сауни, парни бани, масажно студио, фитнес, салон за красота и куп други глезотии. Външна част е с два басейна, Руска къща с руска баня, зала за хранене и печка на дърва, контрастни топила, джакузи и други услуги.
Световни експерти, начело с Посланика на мира Хитоси Хирано, ще оценават номинациите в конкурса.

Още новини от Други

RSS виж всички

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС) ще отчете резултатите от изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите и докладване.

Международно антидопинг обучение за младежи в Италия

E.D.G.E. - European Anti-Doping Generation (Европейска анти-допинг генерация) е 12 месечно партньорство, което включва 5 партньори от 4 различни държави (Италия, Латвия, Австрия и България) и има за цел да насърчава анти-допинг културата сред младите спортисти и треньори. 

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Цвятко Сиромашки в кампания „Топъл обяд: Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

София, 17 ноември 2017 – Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, глобален лидер в сферата на забавленията, обяви началото на сътрудничество в продажбите на реклами с The Sales House в България.

Близо 200 ученици се включат в международен конгрес по биомедицина

Близо 200 талантливи гимназисти ще се срещнат с науката по време на втория International Biomedical Congress Sofia и ще участват активно в практически уъркшопи. Мечтата на младежите да следват медицина може да започне да се превръща в реалност още преди да са завършили гимназия. Събитието ще се започва днес и ще продължи до 19 ноември в Sofia Tech Park.

Абонамент за RSS новини