В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

УниКредит Студио представи цветното Амалфийското крайбрежие в черно-бели цветове

01 Май 2017г.

  • Pin It

По повод 5 години от създаването на Фото Кафе, галерията за съвременно изкуство УниКредит Студио откри изложбата „Контрасти от крайбрежието“.


Авторска изложба на Елена и Иван Масларови, която се осъществява в партньорство със Столична община, беше открита градинката на Кристал. Експозицията представлява един изключително интересен облик на Амалфийското крайбрежие. Цветният пейзаж, който сме свикнали да виждаме там е представен чрез черно-бяла лентова фотография.
На събитието присъстваха гости, приятели и любители на съвременното изкуство, които се насладиха на приятна атмосфера, много слънце и вдъхновяващи фотографии.
„Благодарим на УниКредит Студио, което за втори път ни се довери да направим изложба. Много сме признателни, че студиото подкрепя млади таланти“, каза по време на откриването Иван Масларов, автор на изложбата. Той и Елена представиха фотографска изложба посветена на Венеция в УниКредит Студио преди 3 години.
„Амалфийското крайбрежие е експлозия от цветове. Като пътешественици с различен поглед избрахме нестандартна визия, защото винаги сме казвали, че фотографията не е на нивото на очите“, допълни авторът.
„Радваме се, че можем да споделим красотата и емоцията. Всяко пътешествие е емоция, която си заслужава да се преживее“, каза Елена Масларова.
Изложбата „Контрасти от крайбрежието“ може да бъде разгледана до 4 май в градинката на Кристал.

Още новини от Други

RSS виж всички

Международна спортна конференция ще се проведе в София

Международна спортна конференция ще се проведе в София

Събитието представлява финална фаза от проект по програма Еразъм+ (572647-EPP-1-2016-1-BG-SPO-SCP) и има за цел да промотира Европейска седмица на спорта 2017 сред Европейските граждани, със специален фокус върху младите хора.

Българинът Иван Иванов стана шампион по DOTA 2 с подкрепата на AOC

Българинът Иван Иванов стана шампион по DOTA 2 с подкрепата на AOC

През септември се навършва една година от старта на едно изключително партньорство – това между водещата марка гейминг монитори AOC и най-коментирания отбор по eSports през 2017 г. – Team Liquid.

Visa създава два нови центрове за обработка на трансакции в Сингапур и Великобритания

Новите центрове за обработка на данни са проектирани да отговорят на нарастващото търсене на дигитални разплащания по света

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Абонамент за RSS новини