В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Трето издание на Социалните понеделници във Варна

23 Юни 2017г.

  • Pin It

 Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да Ви поканим на третото издание на „Социални понеделници“ в град Варна. Отново наш домакин ще е The Social Teahouse, а за себе си ще разкажат VarnaLab, RockSchool - Варна и Yacht Club Port Varna/ Яхт клуб "Кап. Георги Георгиев Порт Варна"!
Ако желаете да присъствае, моля регистрирайте се тук:
https://www.eventbrite.com/e/3-tickets-35328315944

Очакваме Ви na 26ти юни за едно вдъхновяващо начало на седмицата!
-------

Социалните понеделници са нетуъркинг събития за неправителствени организации и иницативи - място, на което хората с добри каузи да получат трибуна за представяне на дейността си, и да срещнат съмишленици, включително сред бизнеса и гражданите на град Варна. Заповядайте за една среща с млади, активни и вдъхновяващи хора!

Форматът на събитието ще включва:
- представяне на три добри каузи в рамките на половин час;
- неформален нетуъркинг.

Това събитие е за Вас, ако:
- сте социално ангажиран човек и си търсите кауза, която да разпознаете като своя;
- сте гражданин на Варна, който открай време си задава въпроса какво точно правят неправителствените организации и хората зад тях, и защо всъщност го правят;
- искате да развивате корпоративна социална отговорност в собствения си бизнес или в компанията, за която работите, и търсите подходяща кауза, която да подкрепите;
- сте вече част от неправителствена организация и си търсите сродни души, с които да развивате по-мащабни и значими проекти.

Ако желаете да представите Вашата организация или инциатива в следващо наше събитие, моля пишете ни на lyuba.prosenikova@jci.bg или в страницата на JCI Varna.

Разчитаме на Вашето участие и подкрепа, за да се бъдат тези събития наистина полезни за изграждането на устойчива общност на младите активни хора в град Варна!

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини