В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Стойо Вартоломеев първи раздаде „Топъл обяд“ заедно с доц. д-р Невен Енчев за 2018-а

12 Януари 2018г.

  • Pin It

Известният български издател Стойо Вартоломеев подкрепи кампания „Топъл обяд“ на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на 12 януари, когато православната църква почита св. Великомъченица Татяна. В знак на своята съпричастност той дари плодове- банани и мандарини, на нуждаещите се, които всеки петък получават топла храна пред болница „Медлайн“. Кампанията се провежда повече от 4 години по инициатива на пловдивския предприемач и президент на ордена доц. д-р Невен Енчев.
Подкрепям благородния жест на ордена, който е още по-значим на фона на държавата, която е притъпила своите социални функции и не се грижи за изпадналите в беда, а съвременният живот е изпълнен с противоречия и много хора се нуждаят от съпричастност, заяви управителят на издателство „Хермес“ в Пловдив. Той посочи, че държавният ресурс в грижата за бедните трябва да бъде най-голям, след това своята съпричастност трябва да показва общината, на чиято територия живеят те, а на последно място да е частната инициатива. „Не мога да дам рецепта, но гледайки масираните рекламни кампании на „игрите на късмета“, смятам, че държавата трябва да е безжалостна и да наложи тежки данъци на тези фирми, които след това да насочи за осигуряване на топла храна на нуждаещите се, за лечение на болни деца и за други социални дейности, предложи Вартоломеев.-
Но в момента това не се случва - инициативата е на частния бизнес и се радвам, че доста представители на бизнеса подкрепят предприемача доц. д-р Невен Енчев. Чудесно би било тяхното участие да не бъде еднократен акт, а да е по-регулярно, което може да се постигне чрез дарения в специалния фонд на кампания „Топъл обяд“.
Първият гост за 2018-а година бе приет с радост и огромна благодарност от нуждаещите се, които пожелаваха на Вартоломеев и доц. д-р Енчев да бъдат здрави и успешни, за да продължат да помагат на изпаднали в трудно положение, както досега.

Още новини от Други

RSS виж всички

Световната купа по футбол на ФИФА идва в София с Coca-Cola

Световната купа по футбол на ФИФА идва в София с Coca-Cola

Футболните фенове и любителите на незабравими преживявания могат да станат част от емоцията на световното първенството на 14 февруари

Учител N 1 в света по арменски език навърши 70 години и получи куп поздравления от цял свят

Учител N 1 в света по арменски език навърши 70 години и получи куп поздравления от цял свят

Учител N 1 в света по арменски език Елизабет Вартанян чества днес 70-годишен юбилей. Председателката на Сдружение за култура и просвета „Ереван“ в Пловдив бе отрупана с поздравления от роднини, близки и приятели от цял свят.

Volvo Trucks пуска на пазара електрически камиони през 2019 година

Volvo Trucks пуска на пазара електрически камиони през 2019 година

Без шум и вредни емисии товарните автомобили могат да поемат дистрибуцията в градовете късно вечер и през нощта.

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

"Домът на Рейвън", "Аз съм Луна", "Домът на Рейвън", "Клонинги в мазето: Елитна сила" са само част от заглавията, с които ще ви срещне Дисни Ченъл през месец февруари.

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница “Майчин дом”. Лекарите отстранига две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние.

Абонамент за RSS новини