В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Славчо Тошев и близнаци футболисти от Кипър на MANSFELD PREMIUM NIGHT

13 Юни 2017г.

  • Pin It

Да открият началото на летния сезон през уикенда вип гости от лайфстайл
гилдията, спорта и бизнеса уважиха откриването на лятната градина на легендарния Culture beat club, Национален Дворец на културата.
Представителите на премиум бранда MANSFELD Димитър Петров и Марсел Галустов от Люксембург посрещнаха своите бизнес партньори от България и чужбина.
Популярният футболист Славчо Тошев,близнаците Ксени и Пол Теодулу, мениджъра им Марио Тарейн,междунарoдния моден директор на Top model international of word Атанас Лазаров,Бояна Бояджиева от информационна агенция Дарц нюз.
Славчо Тошев се похвали пред приятели, че има планове и съвсем скоро му предстои лятно футболно училище в Мадрид по покана на Кристиано Роналдо. Тошев възнамерява за слънчева Испания да замине със своите приятели близнаците Пол, Ксени и Марио Тарейн.
Бившият вратар на Локомотив София,Славия и Ботев Пловдив ще е част от кралското семейство на Реал Мадрид това лято.
По време на бляскавата вечер преставиха Mansfeld Vodka идва от достолепния Люксембург и носи в себе си чистотата и богатата история на векове неподправено забавление. Внимателно дестилирана и рафинирана до съвършенство, в тази напитка живее споменът за рицарските времена, за достойните герои и ослепителните им вдъхновения.
Носеща името на легендарния владетел и пълководец Ернст фон Мансфелд, кристалната течност е способна да покори сетивата ви и не би оставила равнодушен всеки хедонист, точно както го е правила през вековете. Всяка бутилка е гаранция за отлично качество, неподправен мек вкус и истинска наслада до последната капка. Благодарение на висококачествените съставки, прецизната дестилация и отличната рецепта, тя и до днес носи духа на живия и непреходен Люксембург – малкото херцогство в центъра на Европа, което съумява да запази в себе си обаянието и особената магия на героичното ренесансово минало.
Водката от Люксембург е любимана Наталия Гуркова, Денди, Мис България Марина Войкова, Ирина Папазова, Цвети Разложка, Александра Богданска и много други.

Снимки: Димитър Калиновски, ПРофайл

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини