В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Семинар на тема „Устойчиво управление на битовите отпадъци – от събирането до икономическото и енергийното им оползотворяване”.

29 Май 2017г.

  • Pin It

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Бихме искали да Ви поканим на втория семинар, част от конкурс „ЕКООБЩИНА“ на тема „Устойчиво управление на битовите отпадъци – от събирането до икономическото и енергийното им оползотворяване”.
Гост на събитието ще бъде Николай Кънчев, зам.-министър на околната среда и водите.
По време на семинара ще бъде представен Националният план за управление на отпадъците във Франция: фокус върху постиженията в областта на рециклирането и намаляването на отпадъците при източника, както и Стратегията за управление на битовите отпадъци на Европейска метрополия Лил.

Моля, заповядайте на 31 май 2017 г., сряда, от 10.00 часа,
в сградата на Френския институт в София, пл. „Славейков“ №3, зала „Славейков“.

Лектори от по време на семинара ще бъдат:

- Г-н Рафаел Гуастави, заместник-ръководител на отдел „Събираемост и оползотворяване на отпадъците“, Агенция по околна среда и овладяване на енергията (ADEME);
- Г-н Мишел Льопилие, Директор „Отпадъци” в Европейска метрополия Лил;
- Г-н Митко Панайотов, зам.-кмет на община Търговище, община лауреат на конкурса ЕКООБЩИНА 2016 в категория „Устойчиво управление на отпадъците” за град над 10 000 жители.
- Г-жа Жаклина Методиева, държавен експерт, отдел "Програмиране и планиране", ГД "ОПОС", Министерство на околната среда и водите

Ще Ви очакваме!

Повече информация за конкурса можете да намерите като проследите линка www.ecoobchtina.bg. Следете всички новини за инициативата и на нейната фейсбук страница.

Още новини от Други

RSS виж всички

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС) ще отчете резултатите от изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите и докладване.

Международно антидопинг обучение за младежи в Италия

E.D.G.E. - European Anti-Doping Generation (Европейска анти-допинг генерация) е 12 месечно партньорство, което включва 5 партньори от 4 различни държави (Италия, Латвия, Австрия и България) и има за цел да насърчава анти-допинг културата сред младите спортисти и треньори. 

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Цвятко Сиромашки в кампания „Топъл обяд: Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

София, 17 ноември 2017 – Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, глобален лидер в сферата на забавленията, обяви началото на сътрудничество в продажбите на реклами с The Sales House в България.

Близо 200 ученици се включат в международен конгрес по биомедицина

Близо 200 талантливи гимназисти ще се срещнат с науката по време на втория International Biomedical Congress Sofia и ще участват активно в практически уъркшопи. Мечтата на младежите да следват медицина може да започне да се превръща в реалност още преди да са завършили гимназия. Събитието ще се започва днес и ще продължи до 19 ноември в Sofia Tech Park.

Абонамент за RSS новини