В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Посетителите на кина Арена получават комплимент от Visa

26 Април 2017г.

  • Pin It

Visa стартиракампания в кино Арена, която насърчава картовите разплащания в България и демонстрира на практика техните ползи. Това е третата съвместна промоция на Visa и Арена и цели да се осигурят бързи, удобни и сигурни разплащания за всички картодържатели, които избират да заплащат покупките си по електронен път в свободното си време или когато излизат да се забавляват.
При всяко разплащане с карта Visa,на минимална стойност от 5 лв.,на билетна каса или щанд за пуканки в обект на кино Арена,притежателите на карта Visa теглят промоционален талон, който може да им донесе моментна награда – изворна вода HighlandSpring 500 мл или калъфче за документи от филма „Бебе Бос“. В промоцията участват дебитни, предплатени и кредитни карти Visa, VisaBusiness и V PAY.
„В днешния дигитален свят потребителите остават лоялни единствено към продуктите и услугите, които наистина харесват. За да подхраним тази привързаност, ние трябва да намерим правилната комбинация от креативност, технологии, свързаност и да добавим щипка поощрение. Ето защо много компании установяват партньорства с добре познати търговци. Не за първи път организираме съвместна кампания с Арена, тъй като потребителите винаги са приемали положително предходните ни инициативи“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.
Картите Visa могат да се използват в множество точки на продажба в България, а съвместната кампания с кино Арена насърчава използването на картови и безконтактни разплащания за развлекателни дейности. Електронните разплащания осигуряват по-добро клиентско изживяване и са предпочитан метод за покупка сред потребителите, защото става лесно, удобное и спестява време.
Промоцията продължава до 8 май 2017 г., а Общите условия можете да прочетете на сайта на Visa https://www.visabg.com/.
За Visa Inc.
Visa Inc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии, с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посететеwww.visaeurope.com, блогана Visa Vision (vision.visaeurope.com) и @VisaEuropeNews.

Контакти:
Драгомир Гюров
AMI Communications за Visa
dragomir.gyurov@amic.bg|02 989 5115| 0886 634 580
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com
 

Още новини от Други

RSS виж всички

Варненският свободен университет отново е домакин на най-популярния форум за млади русисти в Европа

Варненският свободен университет отново е домакин на най-популярния форум за млади русисти в Европа

IХ Международна квалификационна школа „Съвременни педагогически технологии в обучението по руски език като чужд“ ще се проведе от 21 до 25 август 2017 година в Руския център на ВСУ „Черноризец Храбър“.

Община Свиленград стартира дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“

Община Свиленград стартира дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“

Община Свиленград започва строително-монтажните дейности за повишаване енергийната ефективност на 3 многофамилни жилищни сгради в кв. „Простор“. Официално това ще стане по време на церемония по „Първа копка“на 22 август 2017 г. от 10.30 часа.

Община Благоевград въведе мерки за енергийна ефективност в пожарната

Община Благоевград въведе мерки за енергийна ефективност в пожарната

На заключителна пресконференция по проекта, която ще се състои на 23 август 2017 г., ще бъдат отчетени изпълнените дейности и постигнатите резултати по проекта.

LIDL ПРЕДСТАВЯ УЧИЛИЩЕН ОНЛАЙН-КАТАЛОГ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

LIDL ПРЕДСТАВЯ УЧИЛИЩЕН ОНЛАЙН-КАТАЛОГ СЪС СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ  ЗА НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

Три ваучера за книги на стойност от 500 лева ще зарадват най-любознателните потребители

Canon с отличие за DSLR фотоапаратите

Canon с отличие за DSLR фотоапаратите

Престижните награди EISA отново затвърдиха авторитета на бранда при професионалните и при любителските фотоапарати

Абонамент за RSS новини