В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Полина Божилова благодари на „София десерт фест“ и БТПП

13 Юни 2017г.

  • Pin It

Полина Божилова изпрати благодарствено писмо до БТПП за това, че организаторите на „София десерт фест" предоставиха възможността да има безплатен благотворителен щанд в подкрепа на кампанията на детето й "ДА ПОМОГНЕМ НА БОБЧО".

Организаторите на Фестивал на сладките и тестени изкушения го предоставиха за каузата за събиране на средства за Бобчо! Освен сладкиши и вкусотийки хората закупиха и други атрактивни подаръчета и по този начин дариха надежда на малкото слънце, давайки шанс то да се лекува! Допълнителна информация за продължаващата кампания, както и други начини да помогнете, можете да видите във Фейсбук. Остава скромната сума в размер на 3800 лв. за да може детето да замине през м. юли за лечение в чужбина.

„С голяма радост споделям, че събитието мина успешно, организацията беше на висота и сумата, събрана от трите дни на нашия щанд е 1106 лв.", пише Полина Божилова в писмото до Цветан Симеонов. Майката на Бобчо благодари и за сърцатото отношениещ

и високия професионализъм по отношение на организацията, популяризирането на събитието и медийното му отразяване.

„Много благодаря на всички, които дариха надежда на нашето болно дете, че показаха, че доброто живее у нас. Остават още съвсем малко парички за събиране...На целия екип желаем успехи, развитие и просперитет". С вяра и надежда завършва писмото си Полина Божилова.

 

 

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини