В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Пеждународна среща по проект WHOLE, Патра, Гърция

14 Февруари 2018г.

  • Pin It

Изцяло готови информационни материали, интересна уебстраница, функционираща онлайн платформа за обучение, проведени пилотни семинари във всички партньорски организации от консорциума по проект WHOLE – това са несъмнено добри резултати от работата за изминалите 9 месеца, които бяха в основата на дискусиите по време на поредната проектна среща през януари 2018. Този път домакини бяха колегите от Център за обучение през целия живот ATOM, Патра, Гърция. Състоялите се през есента пилотни семинари и дисеминационни събития, представящи обстойно пред заинтересовани лица съдържащата се в онлайн платформата полезна информация, съвети за здравословно хранене на хора в напреднала възраст, както и секция за физическа активност с над 280 упражнения, бяха от изключително значение за получаване на обратна връзка от ползвателите. Всички организации споделиха положителен опит и възникнали проблеми в процеса на работата си. Обобщението на забележките от страна на ползвателите ще помогнат на консорциума за подобряване качеството на съдържанието на обучителните материали и функционирането на онлайн платформата. Тук трябва да споделим с радост, че общата оценка на обучителните модули, инструментите за тестване и платформата, получена на базата на резултатите от различни въпросници, подадени на ползвателите в началото и края на обученията във всички страни-партньорки, е висока. Положителното възприемане на резултатите от усилията ни до настоящия момент ни вдъхновява за креативното осъществяване и на втората част от пилотните семинари, които ще се проведат през пролетта на 2018 г.

 
На срещата в Патра беше широко обсъден също въпросът за бъдещата устойчивост на проектните резултати. Предстои разработването на подробен план за бъдещото развитие и използване на разработените обучителни материали, онлайн платформата, схеми за финансиране на по-нататъшното й функциониране и достигането до повече заинтересовани лица и институции.

Напълно в духа на проекта и установилата се традиция по време на всички проектни срещи, представителите на различните партньорски организации бяха включени този път от гръцките домакини в забавна спортна дейност – в случая час по йога.

    

Още новини от Други

RSS виж всички

Kaufland България предлага специална селекция от био продукти и кулинарно пътешествие из Азия

От 19 до 25 февруари Kaufland България представя специална селекция от био продукти под собствената марка K-Bio. За същия период веригата ще обогати и асортимента си от традиционни азиатски продукти.

Common Rail Помпи - Рециклиране и Ремонт

София Дизел Център извършва следните услуги, свързани с Common Rail помпи: Демонтаж и монтаж на помпата от превозното средство Диагностика на помпата на стенд

Алтернативни практики на учене и преподаване – примери от България в рамките на „(не)Възможното образование“.

Алтернативни практики на учене и преподаване – примери от България в рамките на „(не)Възможното образование“.

Първото издание на кинофестивала за документални филми „(не)Възможното образование“ ще предложи на всички онези, които са пропуснали българския „Кеймбридж“, да се срещнат с хората от малкото ромско село Долни Цибър.

ВСУ „Черноризец Храбър“ обявява прием по професионални направления

ВСУ „Черноризец Храбър“ обявява прием по професионални направления

За учебната 2018/2019 година Варненският свободен университет обявява прием по професионални направления.

Производители търсят вярната формула за производството на сладко от люти чушки и пушена кълбъсъ

Производители търсят вярната формула за производството на  сладко от люти чушки и пушена кълбъсъ

Коя е вярната формула, по която се произвежда домашно сладко от люти чушки и 300-годишна пушена кълбъсъ? Този отговор търсят производителите Бони и Цима-99, които ще произвеждат сладкото от люти чушки и пушената кълбъсъ за магазинната мрежа на Лидл България.

Абонамент за RSS новини