В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS с ново оръжие- револверът R45

07 Декември 2017г.

  • Pin It

NVIDIA днес обяви, че скоро пуска ново оръжие за пустинната зона в играта PUBG. Новото оръжие е револвер с шест куршума -R45, персонализиран така, че да съответства на боеприпасите .45 ACP на играта.

Револверът R45 ще бъде наличен от този месец, едновременно с пускането на PUBG. Новият R45 може да бъде получен само в новата пустиня и ще замени револвера R1895 от картата Erangel.

PUBG е съвместима с NVIDIA ShadowPlay highlights, където играчите могат автоматично да заснемат еволюцията на играта с R45. За 4K изживяване е необходима видеокарта GeForce GTX 1080 Ti.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS продължава да бъде най-популярната компютърна игра с рекорден брой играчи в Steam и продадени над 24 милиона копия. Този месец PUBG Early Access ще приключи, като добави нова пустинна карта, купол и много други допълнения и усъвършенствания.

 

Още новини от Други

RSS виж всички

ПРОВЕРКА ДЮЗИ НА СТЕНД

Проверка дюзи на стенд и гаранция за качество и коректност от София Дизел Център. Ремонт на Common rail injector – Bosch , Delphi, Denso и Сименс.

Половината от растителните и животинските видове са изложени на риск от изменението на климата

В Европа Средиземно море и Черноморският басейн ще бъдат силно засегнати, според нов доклад, поръчан от WWF

Стъпки за навлизане на румънския пазар на потребителски стоки

На 27 март 2018 г. от 10:00 часа, в Хотел Експо - гр. София, ще се проведе форумът „СТЪПКИ ЗА НАВЛИЗАНЕ НА РУМЪНСКИЯ ПАЗАР НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ СТОКИ“. Организатор е Българо-румънска търговско-промишлена палата (БРТПП).

Лидерът в предлагането на енергийни услуги в Югоизточна Европа GGE вече е Резалта

Югоизточна Европа е с до 5 пъти по-големи разходи на енергия в сравнение с най-развитите страни в ЕС

Протестите в защита на Национален парк Пирин не стихват Те са и срещу корупцията и зависимите политици

София, 14 март 2018 г. – Коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България" припомня, че на 15 март 2018 г., четвъртък, граждани продължават да протестират за оттегляне на решението на правителството да отвори за строителство 48% от територията на Национален парк Пирин, както и срещу готвените промени в Закона за горите, които ще улеснят урбанизирането им.

Абонамент за RSS новини