В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПЕТ ОТЛИЧИЯ ЗА „ЗАГОРКА“ АД ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ИНСТИТУТ MONDE SELECTION

31 Май 2017г.

  • Pin It

ЗАГОРКА е с 4 златни и 1 сребърен медал за качество

31 май, 2017, София, Продуктите на „Загорка“ АД бяха отличени с няколко награди от световната класация за качество World Quality Selections 2017 на института Monde Selection. Официалната церемония по награждаването се проведе на 29 - 30 май в Ла Валета, Малта.
„Загорка“ АД получи 4 златни медала и 1 сребърен. Златни медали и сертификати за най-високо качество получиха: Загорка Специално, Ариана Лагер, Ариана Тъмно, Крадецът на ябълки. Със сребърен медал е Столично Бок.
Monde Selection е международен институт по качеството, основан през 1961 година в Брюксел. Всяко година, панел от 70 независими и международно признати експерти оценяват качествата на продукти от цял свят и награждават най-добрите. За оценката на продуктите, която продължава в рамките на няколко месеца, институтът си сътрудничи с най-добрите белгийски бирени експерти, професионални дегустатори и химически инженери от Culinary Academy of France, Euro-toques, Master Chefs of Belgium, International Vine and Wine Organisation (O.I.V), Jurés-Experts Piqueurs Brokers и др.
Всеки продукт е оценяван от 8-членно жури, за да се излъчат най-добрите в седемте различни категории. Една от тях е Бири, води и безалкохолни напитки, в която се откроиха и марките на водещата българска пивоварна. Отличията бяха излъчени сред общо 2938 участващи продукта от 975 компании от цял свят.

Постиженията на пивоварната компания са доказателство, че „Загорка“ АД е водеща в иновациите, в развитието на марките от своето портфолио, както и че се придържа към амбицията си винаги да предоставя най-качествените продукти на българския потребител.

Това не са първите отличия за продуктите на „Загорка“ АД - компанията участва за първи път в Monde Selection с марката Загорка през 1981 година. Оттогава насам печели общо 14 отличия, от които: 9 златни медала, 4 сребърни, голямата наградa – злато и трофей за качество* (1985 г., 2015 г.). Пивоварната е представена и с други свои продукти – Ариана печели през годините общо 5 златни медала, Ариана Тъмно – 3, Ариана Радлер – 2. Столично се отличава с 8 приза, от които – 6 златни медала, един Grand Gold и 2 трофея за качество, а Zagorka Rezerva е с 2 златни медала. Всички грамоти и медали, спечелени през годините, могат да бъдат видени в музейната експозиция на пивоварната в Стара Загора – „Светът на Загорка“.

„Много сме щастливи от получените отличия и се радваме, че и на най-престижно международно ниво се оценяват високите качества на предлаганите от нас продукти. Това е още едно признание към нашите пивовари, които влагат много усилия да интегрират иновации в нашите продукти, за да можем да отговорим на високите изисквания на нашите потребители“ сподели Никос Зоис, изпълнителен директор на „Загорка“ АД.


За „Загорка“ АД
Пивоварна ЗАГОРКА навлиза във втория век от дейността си, а вече повече от 20 години компанията е част от глобалното семейство на HEINEKEN, като през този период е инвестирала над 133 милиона евро в модернизация на процесите и увеличаване на производствения капацитет. Днес, пивоварната в Стара Загора, е една от най-модерните и иновативни в региона на Централна и Източна Европа, като същевременно с това успява да запази локалните си традиции и идентичност.
За ЗАГОРКА, успешният бизнес е устойчивият бизнес. Компанията вярва в дългосрочния подход на създаване на допълнителна стойност за бизнеса си, за партньорите си и за своите служители. Корпоративната социална политика на ЗАГОРКА е инкорпорирана в платформата „Създаваме по-добър свят“, която е и нейн бизнес императив. Компанията се фокусира върху няколко ключови области, пряко свързани с бизнеса й, върху които може пряко да повлияе: опазване на водните ресурси, намаляване на въглеродните емисии, устойчиви ресурси, развитие на местните общности, отговорна консумация, безопасност и здраве. През 2013 г. МОСВ отличава „Загорка“ АД с наградата „Зелена България“ за бизнес с цялостен принос за опазване на околната среда. А в две поредни години 2015 и 2016, ЗАГОРКА е най-зелената компания*** в сектора на бързооборотните стоки.
Портфолиото на компанията предлага разнообразие от висококачествени продукти, които българите обичат – Zagorka, Heineken, Ариана, Amstel, Stolichno, Desperados, Kaiser и Starobrno. Загорка Ретро бе призната за най-голямата иновация в България до момента, като получи признание и в Европа. Предложенията за любителите на бира с 0.0% съдържание на алкохол са Zagorka Maxx, Ариана Радлер – с два нови вкуса на лимон и на малина. Други продуктови предложения със специални вкусови качества са Amstel Premium Pilsener, Stolichno Weiss - нефилтрирана пшенична бира, Stolichno Pale Bock и Stolichno Amber Pils.
В сайдер категорията предложенията на ЗАГОРКА на пазара са представени чрез марките Strongbow, „Крадецът на ябълки“ и Blind pig. „Крадецът на ябълки“ през тази година изненада своите почитатели и с нов вкус на вишни, а Blind pig е поредното предложение в категорията, което освен с по-специфичните си вкусове, които се доближават до високо алкохолните напитки е с откроени пушени нотки с вкусовете боровинки и сочни ябълки, както и с мед и сочни ябълки.
За повече информация за компанията и нейните продукти: www.zagorkacompany.bg

Още новини от Други

RSS виж всички

Световната купа по футбол на ФИФА идва в София с Coca-Cola

Световната купа по футбол на ФИФА идва в София с Coca-Cola

Футболните фенове и любителите на незабравими преживявания могат да станат част от емоцията на световното първенството на 14 февруари

Учител N 1 в света по арменски език навърши 70 години и получи куп поздравления от цял свят

Учител N 1 в света по арменски език навърши 70 години и получи куп поздравления от цял свят

Учител N 1 в света по арменски език Елизабет Вартанян чества днес 70-годишен юбилей. Председателката на Сдружение за култура и просвета „Ереван“ в Пловдив бе отрупана с поздравления от роднини, близки и приятели от цял свят.

Volvo Trucks пуска на пазара електрически камиони през 2019 година

Volvo Trucks пуска на пазара електрически камиони през 2019 година

Без шум и вредни емисии товарните автомобили могат да поемат дистрибуцията в градовете късно вечер и през нощта.

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

"Домът на Рейвън", "Аз съм Луна", "Домът на Рейвън", "Клонинги в мазето: Елитна сила" са само част от заглавията, с които ще ви срещне Дисни Ченъл през месец февруари.

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница “Майчин дом”. Лекарите отстранига две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние.

Абонамент за RSS новини