В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Образът на Анн-Джи украси купите и медалите за жени на Балканското по фитнес на Световната Фитнес Федерация

29 Май 2017г.

  • Pin It

Трикратната ни Световна шампионка и фитнес модел Анн-Джи, която миналата година прибави към титлите си още едно злато- това от Балканския шампионат, тази година украси медалите и купите за жени на първенството.

След като миналата година наградиха Анн-Джи за 10 години успешна съвместна дейност с World Fitness Federation, сръбските представители и домакини на Балканското първенство тази година почетоха нашата звезда, като сложиха нейния лик на медалите и купите за жени. Това беше изненада за родната ни гордост и тя остана очарована и трогната от жеста на уважение към дългогодишната и фитнес кариера, изпълнена предимно със златни медали. Нейните конкурентки и приятелки, в различните категории, от различни балкански страни, бяха окичени с медали носещи лика на най-многократната победителка- Анн-Джи, какво по-хубаво признание от това!!
С годините Анн-Джи се наложи, като еталон за красиво, спортно, хармонично фитнес тяло и има много последователки. С нейната марка Fitness by Ann-G тя наложи за пръв път в България мода на фитнес дрехите и не спира да ни изненадва с нови идеи.

PRoMA - PRofessional Management Agency Ltd

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини