В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ОБЯВИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В YOUNG LIONS BULGARIA 2017 – FILM

27 Април 2017г.

  • Pin It

Екипът на Яница Добрева и Александър Антонов е победител в конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film. Наградата, която им донесе създадения от тях рекламен клип „Следваща дестинация - Пловдив“, е участие в конкурса Cannes Young Lions 2017, категория Film като представители на България в оспорваната надпревара с млади лъвове от цял свят. Състезанието е в рамките на 64-то издание на фестивала Cannes Lions International Festival of Creativity 2017. Наградата е осигурена и се връчва от партньора на конкурса – Фондация „Пловдив 2019.
В Кан Яница Добрева и Александър Антонов ще заснемат видео по получено от организаторите задание в рамките на 48 часа.
Видеото на екипа-победител Яница Добрева и Александър Антонов може да бъде видяно тук.
Победителите в Young Lions Bulgaria 2017 – Film бяха избрани измежду 36 екипа, които се регистрираха за участие в конкурса. На 7 април 2017 г. в 12 часа екипите получиха задание да създадат видео клип до 60 секунди, който да представи Пловдив като атрактивна дестинация за култура и туризъм, да привлече повече и нови посетители от България и чужбина с цел развитие на културата и туристическия бизнес в града в контекста на титлата Европейска столица на културата 2019 г. под мотото ЗАЕДНО.
Екипите-участници в конкурса трябваше да предадат готовите рекламни клипове най-късно до 15:00 часа на 10 април 2017 г. В указания срок се получиха 33 предложения.

Финалисти в конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film са екипът на Димитър Стефанов и Иван Тотев, и екипът на Еркан Гюмрюкчиев и Александрина Стефанова.
Клиповете на екипите-финалисти могат да бъдат видени на www.baca.bg
Конкурсът YOUNG LIONS BULGARIA 2017 – FILM се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia. Участниците в конкурса можеха да използват музика от каталога на Getty Images, чиито права са осигурени от БАКА за целите на конкурса.
За повече информация за конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film:
Българска асоциация на комуникационните агенции
02 944 33 35, 02 943 46 44 ; younglions@baca.bg
 

Още новини от Други

RSS виж всички

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Топхирургът доц. д-р Горнев с номинация от Медицинските Оскари

Един от водещите хирурзи в България - доц. д-р Радосвет Горнев, получи номинация от партньорите на Медицинските Оскари, които ще бъдат връчени на 10 октомври в балната зала на хотел Премиер Бест Уестърн в София.

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Ученици и ментори разработват проекти по програма на ABLE Mentor в Американския университет в България

Програмата на ABLE Mentor Благоевград и Американския университет в България се провежда за 3-ти пореден сезон.

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда представя целите на проекта  за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителната агенция по околна среда ще представи основните цели, планирани дейности, срокове за изпълнение и източниците на финансиране на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите.

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

“Пирогов” е с нова детска площадка в двора на болницата в рамките на инициативата на Фондация “Америка за България” “Малките герои”

Днес бе официалното откриване на детската площадка, подарък от индивидуални дарители и изградена с подкрепата на “Ареа” и “Баущоф+метал” в рамките на инициативата на Фондация „Америка за България“ „Малките герои“.

145 бегача застават на старта на Pirin Ultra 2017

През 2016г. ултрамаратонът Пирин Ултра спечели любовта на бегачи, зрители и любители на планинското бягане. Една година по-късно отново ще бъде даден стартът на една от най-трудните ултри в България.

Абонамент за RSS новини