В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ОБЯВИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В YOUNG LIONS BULGARIA 2017 – FILM

27 Април 2017г.

  • Pin It

Екипът на Яница Добрева и Александър Антонов е победител в конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film. Наградата, която им донесе създадения от тях рекламен клип „Следваща дестинация - Пловдив“, е участие в конкурса Cannes Young Lions 2017, категория Film като представители на България в оспорваната надпревара с млади лъвове от цял свят. Състезанието е в рамките на 64-то издание на фестивала Cannes Lions International Festival of Creativity 2017. Наградата е осигурена и се връчва от партньора на конкурса – Фондация „Пловдив 2019.
В Кан Яница Добрева и Александър Антонов ще заснемат видео по получено от организаторите задание в рамките на 48 часа.
Видеото на екипа-победител Яница Добрева и Александър Антонов може да бъде видяно тук.
Победителите в Young Lions Bulgaria 2017 – Film бяха избрани измежду 36 екипа, които се регистрираха за участие в конкурса. На 7 април 2017 г. в 12 часа екипите получиха задание да създадат видео клип до 60 секунди, който да представи Пловдив като атрактивна дестинация за култура и туризъм, да привлече повече и нови посетители от България и чужбина с цел развитие на културата и туристическия бизнес в града в контекста на титлата Европейска столица на културата 2019 г. под мотото ЗАЕДНО.
Екипите-участници в конкурса трябваше да предадат готовите рекламни клипове най-късно до 15:00 часа на 10 април 2017 г. В указания срок се получиха 33 предложения.

Финалисти в конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film са екипът на Димитър Стефанов и Иван Тотев, и екипът на Еркан Гюмрюкчиев и Александрина Стефанова.
Клиповете на екипите-финалисти могат да бъдат видени на www.baca.bg
Конкурсът YOUNG LIONS BULGARIA 2017 – FILM се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia. Участниците в конкурса можеха да използват музика от каталога на Getty Images, чиито права са осигурени от БАКА за целите на конкурса.
За повече информация за конкурса Young Lions Bulgaria 2017 – Film:
Българска асоциация на комуникационните агенции
02 944 33 35, 02 943 46 44 ; younglions@baca.bg
 

Още новини от Други

RSS виж всички

Световната купа по футбол на ФИФА идва в София с Coca-Cola

Световната купа по футбол на ФИФА идва в София с Coca-Cola

Футболните фенове и любителите на незабравими преживявания могат да станат част от емоцията на световното първенството на 14 февруари

Учител N 1 в света по арменски език навърши 70 години и получи куп поздравления от цял свят

Учител N 1 в света по арменски език навърши 70 години и получи куп поздравления от цял свят

Учител N 1 в света по арменски език Елизабет Вартанян чества днес 70-годишен юбилей. Председателката на Сдружение за култура и просвета „Ереван“ в Пловдив бе отрупана с поздравления от роднини, близки и приятели от цял свят.

Volvo Trucks пуска на пазара електрически камиони през 2019 година

Volvo Trucks пуска на пазара електрически камиони през 2019 година

Без шум и вредни емисии товарните автомобили могат да поемат дистрибуцията в градовете късно вечер и през нощта.

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

Акцентите на Дисни Ченъл за февруари

"Домът на Рейвън", "Аз съм Луна", "Домът на Рейвън", "Клонинги в мазето: Елитна сила" са само част от заглавията, с които ще ви срещне Дисни Ченъл през месец февруари.

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Специалисти от „Майчин дом“ извадиха две 25-сантиметрови миоми от бременна жена

Сложна и високорискова операция на бременна в третия месец жена беше направена днес от екип на АГ болница “Майчин дом”. Лекарите отстранига две миоми с размер по 25 сантиметра всяка. Майката и плодът са в стабилно състояние.

Абонамент за RSS новини