В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Новата серия на Междузвездни войни няма лош герой

30 Ноември 2017г.

  • Pin It

Малко преди премиерата на новата част на Междузвездни войни: Последните джедаи, нетърпението на милионите фенове по целия свят е по-голямо от всякога. Макар до този момент да са известни малко факти около историята в Последните джедаи, феновете са убедени, че лентата ще отговори на високите очаквания на аудиторията. До този момент създателите на сагата винаги са изненадвали със своето въображение и този път няма да направи изключение.


Защото именно въображението е импулсът, който предшества иновацията.
Водени от това кредо, високите технологии на Philips и всепризнатото въображение на Междузвездни войни обединяват усилия. Резултатът е специалната серия електрически самобръсначки Philips Star Wars. В България ще бъдат налични самобръсначките, които са изцяло вдъхновени от Светлата страна и сред тях не присъства “лош герой“. Серията комбинира премиални технологии с невиждани до този момент дизайнерски характеристики, подражаващи на различни ключови герои от Междузвездни войни.
Специално за най-големите фенове, Philips разработиха онлайн платформа Star Wars: The Last Jedi. Регистриралите се в него ще имат възможността първи да получават ексклузивна информация около филма. Трима от регистриралите се ще спечелят електрическа самобръсначка от серията, а други 10 регистрирани късметлии - двойна покана за специалната предпремиерна прожекция на Междузвездни войни: Последните джедаи, организирана от Philips.

Представяйки Светлата страна, самобръсначката от серия SW7700 е най-доброто решение за чувствителна кожа. Благодарение на покритието от микроперли, бръснещите глави се плъзгат гладко по кожата, дори при четиридневна брада. Символи на Светлата страна могат да бъдат открити по сребърното и тюркоазено тяло чрез гравюри на дръжката и логото на джедаите, което светва по време на употреба на самобръсначката.
Използвайки огъващите се в осем посоки глави на серията SW6700, стилната самобръсначка, вдъхновена от изтребителя X-Wing гарантира бързо и безупречно бръснене. Чрез движението си по кожата, тя автоматично се наглася според извивките на шията и лицето. Драматичният дизайн имитира сложната природа на По Дамерън чрез металния завършек и червените ресни. Известният символ на X-Wing трепти по време на употреба на електрическата самобръсначка.
Оборудван със самонаточващи се, прецизни остриета за гладко бръснене всеки път, серията на Philips SW3700 е вдъхновена от маниерите на популярният робот R2-D2 с мигаща светлина за включване и изключване и наподобяващ дизайн.
Осигурявайки прецизно, бързо и гладко бръснене, серията електрически самобръсначки Philips SW5700 улавят образа на любимия на феновете робот BB-8. Неговата емблематична оранжева и бяла цветова схема може да се види върху лимитираната самобръсначката, която използва системата Philips MultiPrecision Blade за повдигане и отстраняване на всички косми за невероятно гладко бръснене.
Самобръсначките Philips Star Wars са лимитирана серия и са налични в магазините на веригите Технополис, Техномаркет, Зора, Техномикс и Техмарт.

Още новини от Други

RSS виж всички

ПРОВЕРКА ДЮЗИ НА СТЕНД

Проверка дюзи на стенд и гаранция за качество и коректност от София Дизел Център. Ремонт на Common rail injector – Bosch , Delphi, Denso и Сименс.

Половината от растителните и животинските видове са изложени на риск от изменението на климата

В Европа Средиземно море и Черноморският басейн ще бъдат силно засегнати, според нов доклад, поръчан от WWF

Стъпки за навлизане на румънския пазар на потребителски стоки

На 27 март 2018 г. от 10:00 часа, в Хотел Експо - гр. София, ще се проведе форумът „СТЪПКИ ЗА НАВЛИЗАНЕ НА РУМЪНСКИЯ ПАЗАР НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ СТОКИ“. Организатор е Българо-румънска търговско-промишлена палата (БРТПП).

Лидерът в предлагането на енергийни услуги в Югоизточна Европа GGE вече е Резалта

Югоизточна Европа е с до 5 пъти по-големи разходи на енергия в сравнение с най-развитите страни в ЕС

Протестите в защита на Национален парк Пирин не стихват Те са и срещу корупцията и зависимите политици

София, 14 март 2018 г. – Коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България" припомня, че на 15 март 2018 г., четвъртък, граждани продължават да протестират за оттегляне на решението на правителството да отвори за строителство 48% от територията на Национален парк Пирин, както и срещу готвените промени в Закона за горите, които ще улеснят урбанизирането им.

Абонамент за RSS новини