В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Новата серия на Междузвездни войни няма лош герой

30 Ноември 2017г.

  • Pin It

Малко преди премиерата на новата част на Междузвездни войни: Последните джедаи, нетърпението на милионите фенове по целия свят е по-голямо от всякога. Макар до този момент да са известни малко факти около историята в Последните джедаи, феновете са убедени, че лентата ще отговори на високите очаквания на аудиторията. До този момент създателите на сагата винаги са изненадвали със своето въображение и този път няма да направи изключение.


Защото именно въображението е импулсът, който предшества иновацията.
Водени от това кредо, високите технологии на Philips и всепризнатото въображение на Междузвездни войни обединяват усилия. Резултатът е специалната серия електрически самобръсначки Philips Star Wars. В България ще бъдат налични самобръсначките, които са изцяло вдъхновени от Светлата страна и сред тях не присъства “лош герой“. Серията комбинира премиални технологии с невиждани до този момент дизайнерски характеристики, подражаващи на различни ключови герои от Междузвездни войни.
Специално за най-големите фенове, Philips разработиха онлайн платформа Star Wars: The Last Jedi. Регистриралите се в него ще имат възможността първи да получават ексклузивна информация около филма. Трима от регистриралите се ще спечелят електрическа самобръсначка от серията, а други 10 регистрирани късметлии - двойна покана за специалната предпремиерна прожекция на Междузвездни войни: Последните джедаи, организирана от Philips.

Представяйки Светлата страна, самобръсначката от серия SW7700 е най-доброто решение за чувствителна кожа. Благодарение на покритието от микроперли, бръснещите глави се плъзгат гладко по кожата, дори при четиридневна брада. Символи на Светлата страна могат да бъдат открити по сребърното и тюркоазено тяло чрез гравюри на дръжката и логото на джедаите, което светва по време на употреба на самобръсначката.
Използвайки огъващите се в осем посоки глави на серията SW6700, стилната самобръсначка, вдъхновена от изтребителя X-Wing гарантира бързо и безупречно бръснене. Чрез движението си по кожата, тя автоматично се наглася според извивките на шията и лицето. Драматичният дизайн имитира сложната природа на По Дамерън чрез металния завършек и червените ресни. Известният символ на X-Wing трепти по време на употреба на електрическата самобръсначка.
Оборудван със самонаточващи се, прецизни остриета за гладко бръснене всеки път, серията на Philips SW3700 е вдъхновена от маниерите на популярният робот R2-D2 с мигаща светлина за включване и изключване и наподобяващ дизайн.
Осигурявайки прецизно, бързо и гладко бръснене, серията електрически самобръсначки Philips SW5700 улавят образа на любимия на феновете робот BB-8. Неговата емблематична оранжева и бяла цветова схема може да се види върху лимитираната самобръсначката, която използва системата Philips MultiPrecision Blade за повдигане и отстраняване на всички косми за невероятно гладко бръснене.
Самобръсначките Philips Star Wars са лимитирана серия и са налични в магазините на веригите Технополис, Техномаркет, Зора, Техномикс и Техмарт.

Още новини от Други

RSS виж всички

Ежегодният Благотворителен базар на Международен женски клуб – София събра над 300 000 лв. само за ден

Ежегодният Благотворителен базар на Международен женски клуб – София събра над 300 000 лв. само за ден

Ежегодният Благотворителен базар на Международен женски клуб – София събра над 300 000 лв. само за ден.

MAKOWSKI FIGHTING CHAMPIONSHIP 13 на живо по FightBox HD от Полша

MAKOWSKI FIGHTING CHAMPIONSHIP 13  на живо по FightBox HD от Полша

13-ият Makowski Fighting Championship (MFC) се завръща на живо в ефира на FightBox HD на 16 декември от 21:00 часа.

lidl предлага универсален подарък за празниците

lidl предлага универсален подарък за празниците

От утре клиентите могат да се подготвят и за Новогодишната нощ с празнични фойерверки

В Казанлък отвори нов супермаркет за Коледните празниците

В Казанлък отвори нов супермаркет за Коледните празниците

На събитието присъства кметът на Казанлък Галина Стоянова

Секторът на услугите е най-регулиран в Централна и Източна Европа разкрива докладът AcTrend на компания Grayling

София, 13 декември 2017 г. На шестте наблюдавани пазара в Централна и Източна Европа бяха одобрени 1 040 законодателни акта между 1 август 2016 и 1 август 2017 г. Това е с 5,3% по-малко в сравнение със същия период на миналата година. През последния отчетен период броят на одобрените актове намалява след три години на нарастване. Най-регулирана индустрия през 2016/2017 е секторът на услугите (14%) от одобрените закони, за разлика от миналата година, когато финансите бяха сред най-регулираните сфери (17%). В сравнение с миналата година законите генерират по-малко медийно внимание в ЦИЕ. Grayling AcTrend Report – пълен текст на доклада.

Абонамент за RSS новини