В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Не казвай на НИКОЙ за шестте красавици в усмирителни рокли

14 Ноември 2017г.

  • Pin It

Шест жени, които носят в себе си Ева по различен начин.

Женското начало, което трябва да намери как да продължи.
Преживели първата четвърт от живота си, достигат кръстопът, където реалността се чупи и открива почти непосилната си вътрешна подредба.
Едновременно противопоставяйки разнородните си характери като начини за справяне със света и обединявайки ги в борба за общ кариерен пробив, Евгения, Марая, Кристин, Магдалена, Елица и Виктория се изправят една пред друга като пред огледало, в което вече не може да се разграничи лъжата от истината за отминалото. Неизбежността на ролите, играни пред обществото и пред себе си, за да постигнем нещо повече от искреността, че всичко трябва да се промени, за да бъде наред, поставя вечната тематика за живота с маска, който така и не се превръща в бал. По рождение изгонени от какъвто и да било рай шестте наследнички на първата жена търсят някакво мнимо спасение от ужаса, че адът не е един и дори там човек не може да сподели съкровената тайна, която всеки носи, с другиго. И...

По пиесата "Усмирителни рокли" от А. Лазарова и Г. Гаврилов

  • Постановка: Мартина Апостолова
  • Хореограф: Яница Атанасова
  • Сценография: Оля Афиногенова
  • Участват: Даниела Филипова, Анна-Мария Чернева (София ден и Нощ), Мартина Апостолова, Велислава Димова, Габриела Станкова и Диана Костова

*"Не казвай на НИКОЙ" не се препоръчва за лица под 16-годишна възраст.

Пиесата има дълбоко социален и актуален елемент.

Театралния спектакъл „Не казвай на НИКОЙ" ще се играе в София на 27 ноември на Камерната Сцена на Театър „Сълза и Смях".

Театрално сдружение „АРТея" e проект- инициатива на млади актьори, обединени в Любовта си към Театъра, чиято цел е реализация на постановки с участието на студенти, които не могат да намерят своетo поле за изява в държавните и общински театри.Първата постановка на сдружението е „Усмирителни рокли/Не казвай на НИКОЙ"
За повече информация можете да видите на фейсбук страницата на сдружението: АРТея 

https://www.youtube.com/watch?v=h_FTMZyRz9k

Още новини от Други

RSS виж всички

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

ИАОС отчита изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система по управление на водите

Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС) ще отчете резултатите от изпълнението на проекта за надграждане на геоинформационната система за управление на водите и докладване.

Международно антидопинг обучение за младежи в Италия

E.D.G.E. - European Anti-Doping Generation (Европейска анти-допинг генерация) е 12 месечно партньорство, което включва 5 партньори от 4 различни държави (Италия, Латвия, Австрия и България) и има за цел да насърчава анти-допинг културата сред младите спортисти и треньори. 

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Цвятко Сиромашки в кампания „Топъл обяд: Ако други предприемачи последват примера на д-р Невен Енчев, няма да има нито един гладен

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

Discovery Networks обяви партньорство с The Sales House в България

София, 17 ноември 2017 – Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, глобален лидер в сферата на забавленията, обяви началото на сътрудничество в продажбите на реклами с The Sales House в България.

Близо 200 ученици се включат в международен конгрес по биомедицина

Близо 200 талантливи гимназисти ще се срещнат с науката по време на втория International Biomedical Congress Sofia и ще участват активно в практически уъркшопи. Мечтата на младежите да следват медицина може да започне да се превръща в реалност още преди да са завършили гимназия. Събитието ще се започва днес и ще продължи до 19 ноември в Sofia Tech Park.

Абонамент за RSS новини